2021.06.02 Thewell CE S01 0140

har du lagt planer for de ekstra fridagene i mai?

 

Mai måned er rett rundt hjørnet og det betyr flere langhelger i vente. Hva høres vel bedre ut enn å booke seg inn på Nordens største & mest innholdrike spa?

 

På The Well står spaopplevelsene i kø. Svøm utendørs i herlige 28 °C, ta en forfriskende dukkert i kaldkulpen eller delta på aufguss og andre helsefremmende sparitualer i både sauna og dampbad.

 

Vi holder åpent som normalt 26. mai (Kristi himmelfartsdag), og pinsen 05. og 06. juni. Åpningstid spa er alle disse dager fra kl.10.00 - 22.00 og 08.00 - 22.00 for hotellets gjester.

Signature

 

DRØM DEG BORT

FORLENG OPPHOLDET MED EN OVERNATTING

 

Hva slags utsikt vil du ha? Er det ønskelig med fransk balkong eller karnapp? Velg mellom romkategorier fra Signature til Junior Suite, eller den svært eksklusive The Well Suiten. 

Søvn og hvile er sentrale ingredienser når du skal fylle på energilagrene. Derfor er det selvfølgelig viktig for oss at du får en god natt søvn. Mange av gjestene våre velger å sove ekstra lenge, de bestiller room service og nyter gjerne morgenkaffen i sengen. Uansett hvilken romkategori valget faller på er vi sikre på at du kommer til å stortrives fordi alle våre rom er designet og innredet med gjestens komfort i tankene.

Vi har tatt med spafølelsen inn på alle hotellets baderom, slik at spaopplevelsen ikke er slutt når du går ut fra The Well Spa. Derfor kan du glede deg til en avslappende fossefallsdusj, myke frottehåndklær og deilige produkter fra vårt eget merke The Well Signature. 

 

2021.06.02 Thewell CE S10 2760

asian fine dining

VELKOMMEN TIL RESTAURANTEN HØYT OVER TRETOPPENE

I restaurant Mori serverer vi moderne Asian Fusion av høy kvalitet. Menyen inneholder en kombinasjon av asiatiske og skandinaviske smaker og råvarer. Her kan du velge mellom å kombinere flere snacks, sashimis- og hovedretter, eller gå for en 5- eller 7 retters smaksmeny som deles ved bordet. Se menyen her. 

 

Våre Hotellrom

møte & arrangement

Mat & drikke