sOMMER PÅ THE WELL

EN VERDEN AV HELSE OG VELVÆRE
Trenger du et energigivende avbrekk denne sommeren? 15 minutter utenfor Oslo finner du Nordens største spa - en oase av velvære der du kan pleie hvilepulsen. Nå har vi også åpnet hotell, og denne sommeren inviterer vi deg til en fantastisk sommeropplevelse hos oss.

Vårt fantastiske uteområde er det perfekte stedet å tilbringe en avslappende sommerdag. Her kan du nyte behagelig badetemperatur, forfriskende mat og drikke - og herlig sommerstemning. The Well er uten tvil årets sommerdestinasjon.

Velkommen til en annen verden – rett utenfor Oslo!
 

Summer staycatioN

TA EN KORTREIST FERIE PÅ THE WELL
Er du reiselysten og klar for eksotiske og helsebringende opplevelser? Ta en kortreist ferie og besøk vår nyåpnede resort. Vi markerer åpningen med pakkeopplevelsen Summer staycation, og lover deg livgivende påfyll som du lever lenge på. The Well er en unik kilde til velvære og helse – unn deg en Summer Staycation.

PAKKEN INNEHOLDER • Overnatting på vårt luksuriøse hotell
• Energigivende frokost i hyggelige omgivelser
• Inngang til vårt fantastiske spa
• Reservert solseng
• Deilig, sunn lunsj med valgfri drikke
• Scrub på rommet
Pris kr 2.990,- per rom.

HELSEFREMMENDE OPPLEVelser på THE WELL

FYLL PÅ OG LAD OPP! God helse kommer i mange former – det kan være sunn og velsmakende mat, givende opplevelser, mentalt påfyll eller ro og avspenning. Når du tar godt vare på helsen din har du mer å gi til de rundt deg, og hos oss har du muligheten til å fylle opp energilagrene og investere i din egen helse. 

Vi praktiserer salus per aqua - som betyr helse gjennom vann, altså spa. Enten du vil sette fart på blodomløpet i en het sauna, ta et oppkvikkende, kaldt bad, flyte i varmt kildevann, meditere eller få en avspennende massasje - når du besøker The Well gjør du noe godt for helsen din.

spabehandlinger

Gi slipp på muskelspenninger med en avslappende massasje, gi huden næring med en ansiktsbehandling eller få strålende sommerglød med en eksfolierende kroppsskrubb.

I vår behandlingsavdeling tilbyr vi et vell av livgivende spabehandlinger som er gode for deg og kroppen din.
Facial
aufguss

spa

Sjekk ut fra omverden og inn i egentid for deg selv eller med en du er glad i.

På Nordens største og mest innholdssrike spa kan du velge mellom et stort utvalg av saunaer, bassenger og kulper slik at spadagen din blir akkurat slik du vil ha den. 

SANSERIKE matopplevelseR 

Et utsøkt måltid er mer enn bare gode smaker. Et utsøkt måltid skal tilfredsstille alle sansene. 

På toppen av The Well, i restaurant Mori, serverer vi japanske kaiseki-retter laget av fargesprakende, kortreiste råvarer. Et besøkt her vil definitivt pirre sansene dine og gi deg en fantastisk matopplevelse.
Mori
Summer

sOMMERPARADISET

I sommer finner du hvilepulsen ved bassengkanten hos oss. Utebassenget holder 28 deilige varmegrader, vi har solsenger, parasoller og godt med plass. I tillegg er det en herlig, avslappet stemning - i motsetning til mange av byens badestrender. 

Velkommen til vårt sommerparadis!