FAQ gavekort

Det vil i en periode ikke være mulig å betale med eksisterende gavekort i vår bookingløsning på nett. Det er uheldig – men vi jobber med denne løsningen og målsetter å ha denne på plass så raskt som mulig. Du kan selvfølgelig bruke gavekortet ditt som betalingsmiddel når du sjekker ut fra The Well.

Jeg har et gavekort som snart går ut på dato. Hva gjør jeg?
Du kan fortsatt ta i bruk ditt gavekort ved oppmøte hos oss. Du kan da velge å bestille til en dato lenger frem i tid eller på den gitte dagen for ditt besøk. Vi er behjelpelig med å endre ønsket besøksdag når du måtte ønske innenfor et år. Dette er løsningen som gir mest fleksibilitet.

Dersom du ikke får benyttet gavekortet som betaling på våre hjemmesider innen ny utløpsdato, kan du sende en e-post med kortinformasjon til gavekort@thewell.no. Du vil da motta et verdikort som er gyldig i 6 måneder  på e-post. Denne varianten kan kun benyttes som betaling i resepsjonen på The Well.

Gavekort som er utstedt fra Gavefabrikken med utløpsdato 31.12.2020 er gyldige tom. 30.06.2021.

Hvor kjøper jeg gavekort?
Gavekort kan kjøpes i The Well Shop og på nett her

Hvordan mottar jeg gavekortet?
Kjøper man gavekort i The Well Shop på The Well, får man det med seg med en gang. Gavekort kjøpt på nett blir sendt i posten og leveringstid er estimert til én uke.

Hvor mye bør gavekortet være på?
Det er valgfritt hvilket beløp du ønsker å fylle opp gavekortet med. Mottaker kan selv bestemme hvilke produkter vedkommende ønsker å bruke gavekortet på. Vær oppmerksom på at The Well opererer med dynamiske priser og prisene kan derfor endres i løpet av et år.

Hva kan gavekortet brukes til?
Gavekortet er ikke knyttet til et spesielt produkt eller en pakke, men fungerer som et betalingskort på den summen gavekortet er ladet med. Gavekortet kan benyttes til alt her på The Well som spainngang, behandlinger og produkter. Det er ikke mulig å kjøpe et nytt gavekort med et annet gavekort.

Hva er aktivering av gavekort?
Gavekort kjøpt på nett må aktiveres før bruk. Aktivering fungerer som en sikkerhet da gavekortene sendes i posten.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?
Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Kan jeg forlenge gavekortet?
Det ligger en automatisk buffer på gavekortet på to måneder. Vi gjør oppmerksom på at det er mulig å kjøpe inngang og behandlinger via vår nettside frem i tid, så lenge gavekortet brukes som betalingsmiddel før det er utgått. På denne måten kan du få brukt opp gavekort som nærmer seg utløpsdato.

Hva gjør jeg dersom jeg har mistet gavekortet?
Mistet gavekort erstattes ikke. Gavekortet må medbringes for å kunne benyttes.

01A598223. Okt