Private Room 16

Julebord på The Well

Velkommen til en stemningsfull førjulstid på The Well med gode opplevelser, og mat og drikke i særklasse. Nå er tiden inne for å planlegge større arrangementer og fester, og årets julebord er en fantastisk anledning til å samles. 


Denne sesongen serverer vi to julemenyer slik at du kan velge det som passer deg og selskapet ditt best. I Brasseriet serverer vi tradisjonell, norsk julemat med klassiske smaker som helt sikkert vekker gode juleminner. Hvis du ønsker en spennende vri på årets julebord anbefaler vi den asiatiskinspirerte julemeny som serveres i Mori - på toppen av The Well.


Julebordet blir til en deilig helaften med en aperitiff servert i den lune cocktailbaren Biblioteket. Her kan også kvelden nytes inn i de sene nattetimer med godt selskap og noe godt i glasset.


The Well Spa Resort ligger bare 15 minutter fra Oslo sentrum og vi tar imot grupper fra syv til hundre personer. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på julebord.

The Well2098

Nye Juletradisjoner

Velg deg et annerledes julebord i restauranten over tretoppene, på toppen av The Well. Sammen med sitt team komponerer Kjøkkensjef Richard Bocarro en rekke spennende retter, basert på asiatiske smaker, viltvoksende- og lokale råvårer. 

Julebord i Restaurant Mori 

5-retters sharing menu fra kr. 865,- per person
Vinpakke fra kr. 795,- per person

 

20171129 DSC0992

Et tradisjonelt Julebord

Nyt en klassisk julemiddag basert på norske tradisjoner i Brasseriets lune atmosfære.  

Julebord i Brasseriet

3-retters meny fra kr. 685,- per person
Vinpakke fra kr. 495,- per person

Lounger & Møterom

Brasseriet Restaurant

Biblioteket
Bar