Velkommen til kulinariske opplevelser som stimulerer mer enn bare smakssansene. I restauranten Mori kan du velge fra et bredt utvalg av Asian fusion-spesialiteter som garantert vil friste enhver middagsgjest.

Velkommen til Restaurant Mori, på toppen av The Well. 

 

 

2021.06.02 Thewell CE S10 2760
20211006 Thewell 567

nye gastronomiske opplevelser

I restaurant Mori får du servert nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken. Vi har skapt en unik stil med kjærlige referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen, hvor det handler om å eksperimentere med forskjellige smaker for å skape nye gastronomiske opplevelser.

Hos oss er du og måltidsopplevelsen din i kompetente hender. Staben vår har høy kunnskap om mat og drikke, og de har bred erfaring fra andre kjente Asian fusion-restauranter både nasjonalt og internasjonalt.

destinasjonen mori

Navnet Mori betyr skog på japansk, og med sin spektakulære beliggenhet blir Mori en destinasjon i destinasjonen The Well.

Vi vil gi deg de gode opplevelsene og historiene. Derfor har vi satset på et åpent og livlig kjøkken med et sterkt fokus på det kulinariske. Hos oss kommer du tett på tempoet og energien til kokkene når de skaper spiselige kunstverk som tar mål av seg å stimulere gjestenes sanser. 

I restaurant Mori får du en unik mulighet til å nyte en fantastisk måltidsopplevelse, mens du er tilskuer til at dagens siste solstråler farger de omkringliggende tretoppene.