Wmd

 

Torsdag 22.september kl.19.30

WINEMAKERS DINNER
PÅ THE WELL

________

Velkommen til en aften fylt med ekstraordinære smaksopplevelser innen mat og drikke. Sammen med den prisbelønte vinprodusenten Shaw + Smith, inviterer Head Chef Richard Bocarro, Head Sommelier Aleksandra Gruba og restaurant Mori deg til et måltid bestående av det beste innen asiatisk cuisine og vin. 

Denne kvelden byr på en sjelden mulighet til å nyte en aften med en serdeles god vinprodusent og en utsøkt fireretters meny, spesielt utformet for anledningen. 

 

Pris kr.1595,- per person

Torsdag 22.september | Kl. 19.30 | 4 - retter | 5 viner | 1 Signature Cocktail

Prisen inkluderer mat & vin.

 

*Vi gjør oppmerksom på at servingen starter kl.19.30, vennligst møt opp minst 10 minutter i forkant. 

Visit
Winesshop
About

Vinhuset Shaw + Smith 

 

Vinhuset Shaw + Smith ble grunnlagt i 1989 av søskenbarnene Michael Hill Smith MW og Martin Shaw.De lager viner utelukkende fra Adelaide Hills i Australia og varianter som passer til det kjøligere klimaet, som eksempelvis Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Noir og Shiraz.

Å dyrke de beste druene, samtidig som å drive bærekraftig forvaltning av vingårder er sentralt i Shaw + Smith-tilnærmingen. I jakten på den ypperste kvalitet blir alle druene fortsatt håndplukket den dag i dag, og vinene gjæres, lagret og tappet på flasker på vingården. Vinene er komplekse, middels fyldige og et uttrykk for deres opprinnelse som gjenspeiler stedet, klimaet og regionen.

 

"Best Tasting Experience, Gourmet Traveller 2022"

Mori2

Mori - 

 

Velkommen til kulinariske opplevelser som stimulerer mer enn bare smakssansene. I restaurant Mori får du servert nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken.

Vi har skapt en unik stil med kjærlige referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen, hvor det handler om å eksperimentere med forskjellige smaker for å skape nye gastronomiske opplevelser.

*Velg torsdag 22.september når du booker for å se pakken Winemakers dinner. Ønsker du å booke middag uten overnatting kan du kontakte oss på post@thewell.noE7A6221