Scrub cart

Komponer en eksfolierende saltskrubb i vår Scrub Cart basert på dine favorittingredienser som tørkede roseblader, kamille eller lavendel.

Skrubbene fra Scrub Carten er basert på finkornet salt, som gir en svært god eksfoliering av huden. Bruken av salt i skjønnhetsritualer har blant annet opphav i oldtidens Egypt, der kvinnene blandet salt med eteriske oljer for å holde huden ung og spenstig. Salt har en desinfiserende effekt og er derfor ypperlig til å bruke for å glatte og jevne ut huden.

I tillegg til å komponere din egen saltskrubb, kan du også kjøpe ulike ansiktsprodukter og hårmaske fra Scrub Carten. Alle produktene fra Scrub Carten koster 39,- per stykk.

Slik skrubber du deg

1. Start med fuktig hud. Ta gjerne en varm dusj eller tilbring noen avslappende minutter i et dampbad, for eksempel Japansk dampbad eller Krystallbadet. Dette gjør at slik at huden din blir myk og det blir lettere å skrubbe av døde hudceller.

2. Skrubb huden med jevne sirkelbevegelser. Du kan gjerne ligge litt trykk på huden, men vær forsiktig så du ikke skrubber for hardt. Siden huden allerede er fuktig slipper den lettere de døde hudcellene. Skrubben kan du utføre i et dampbad eller en av dusjene på anlegget.

3. Skyll av deg skrubben med en varm dusj. Følg gjerne opp dusjen med et langt bad i varmt vann. Vi anbefaler Onsen eller Varmkulpen der vannet er varmt og godt, i tillegg til at det er stille og rolige omgivelser.

4. Smør deg inn med en fuktighetsgivende krem eller lotion. Dette gjør at du bevarer huden silkemyk og smidig. 

5 gode grunner til å skrubbe kroppen

1. Huden din blir glattere. Jevnlig skrubbing av huden fjerner døde hudceller og nupper slik at du får en glattere hud og en jevnere hudtone. I tillegg blir det lettere for huden å ta til seg produkter som fuktighetskrem og oljer.

2. Du blir raskere solbrun og beholder sommergløden lengre. Skrubben renser huden slik at du lettere kan utnytte solen og raskere bygge opp en dyp brunfarge. Dette, i kombinasjon med en høy og fuktighetsgivende solfaktor gjør også at du kan bevare sommergløden lengre.

3. Du får en bedre blodsirkulasjon. Skrubb kroppen med store, sirkulære bevegelser slik at du stimulerer og øker blodsirkulasjonen. 

4. Bekjemper uren hud og inngrodde hår. En god skrubb åpner opp porene i huden slik at det ikke samler seg opp smuss og forurensning som kan forårsake uren hud. I tillegg gjør skrubben at hårene når overflaten av huden og kan vokse normalt, istedenfor å vokse innover.

5. Egenpleie. Ved å sette av tid til å skrubbe kroppen, for eksempel en gang i uken, får du automatisk egentid og en rolig stund der du kan vende fokus inn mot deg selv. Et slikt fast skrubbrituale kan gi deg ro og balanse i en ellers hektisk hverdag.

Utvalg 033