Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Ritualer på The Well

Vi har en rekke spennende ritualer som arrangeres i badstuene og dampbadene på The Well hver dag. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden slik at du kan oppleve en verden av velvære her på Nordens største spa. 

Ukens program finner du på forsiden

Aufguss

Badstuerituale

Aufguss er tysk og betyr 'å helle på'. Aufguss er et badsturituale som varer i ca. 15 minutter der du slapper godt av sittende eller liggende på en av benkene i badstuen.

I en aufguss legger saunamesteren iskuler tilsatt eteriske oljer på badstuoven og heller vann over. Dette fordamper ut i saunaen og øker luftfuktigheten og temperaturen. Saunamesteren styrer så den varme og fuktige dampen rundt i rommet med et håndkle ved bruk av vifteteknikker, gjerne akkompagnert med musikk.

Aufgussene på The Well består som regel av tre runder med at saunamesteren legger iskuler og heller vann på badstuovnen. Iskulene er tilsatt forskjellige typer eteriske oljer som gir ulike sanseopplevelser. Aufguss er en meget populær aktivitet i alpenregionen, Tyskland, Holland og mange andre land i Sentral-Europa.

Alle våre aufgusser er inkludert i din inngangsbillett.

Rhassoul

Marokkansk baderituale

Ritualet starter med at man skrubber seg med en skrubb bestående av havsalt. Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet, håret og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy.

12 plasser / ca. 30 minutter
195,- per person
Rhassoul kan bookes i Resepsjonen og Wellness Bar

Body Care Ritual

Et fuktgivende rituale i magiske Art Deco Tempidarium

Body Care Ritual foregår i Art Deco Tempidarium - et vakkert dampbad belagt med gullfliser. Ritualet starter med at du får hårkur og kroppsmaske som du påfører selv. Bademesteren veileder deg i hvordan maskene skal påføres og hvilken massasjeteknikk du kan anvende. Underveis i ritualet mottar du en kjølig klut til ansiktet og bademesteren skyller kaldt vann over føttene for en oppfriskende effekt. Maskene gir fukt og næring til både hud og hår, og når disse virker veileder bademesteren deg gjennom en avslappende pusteøvelse. Ritualet avsluttes med en iskald og forfriskende juiceshot.

10 plasser / 15-20 minutter
45,- per person 
Påmelding via mail til booking@thewell.no, per telefon tlf.: +47 480 44 888
Påmelding kan også gjøres ved ankomst i resepsjonen eller Wellness Bar. 

The Well Scrub

Skrubbrituale i dampbad

Bli med på et behagelig skrubbrituale med eksfolierende effekt som foregår i dampbad. Bademesteren deler ut grovkornet salt som du bruker til å skrubbe kroppen. Du starter med å skrubbe føtter og legger med sirkelformede bevegelser. Skrubb oppover hele kroppen og avslutt med brystkassen og armene. Dampen og den høye temperaturen gjør at porene i huden åpner seg slik at du får en bedre eksfolierende effekt. 

10 minutter / Begrenset antall plasser 
The Well Scrub er inkludert i din inngangsbillett.

Gruppe-Banja

Russisk badsturituale

Badsturitualet Banja stammer fra Russland og er det mange forbinder med ekte badstu. Banja er en aufguss der banjamesteren bruker iskuler og vann som er tilsatt eteriske oljer fra bjørk. Dette skaper en frisk duft i badstuen som minner om en tur i skogen rett etter at det har regnet.

Bajamesteren bruker ekte bjørkeris for å styre dampen rundt i badstuen, i tillegg til vifteteknikker med både hånkle og vifte. Banjamesteren bruker også bjørkeris til en kort og forsiktig hands-on behandling på ryggen. Behandlingen øker blodsirkulasjonen og oppleves som forfriskende.

Gruppe-Banja arrangeres hver onsdag kl. 19:30 i Skogsauna.

15 plasser / ca. 30 minutter
45,- per person 
Påmelding via mail til booking@thewell.no, per telefon tlf.: +47 480 44 888
Påmelding kan også gjøres ved ankomst i resepsjonen eller Wellness Bar. 

Beauty Ritual

Beauty Ritualet foregår i en av våre badstuer med fokus på ansikt. Badstumesteren deler ut ansiktspeeling og ansiktsmaske som gir umiddelbar glød til huden. Samtidig fordeler badstumesteren damp med eteriske oljer rundt i badstuen ved bruk av en stor vifte. Ritualet avsluttes med servering av en energigivende juiceshot. 

15 minutter / Begrenset antall plasser
35,- per person
The Well Scrub er inkludert i din inngangsbillett.

Soundbath

Avslappende klangrituale i Varmkulpen

Soundbath er et avstressende rituale der du flyter nærmest vektløs i kroppsvarmt vann på flyteelementer. Bassenget fylles med meditativ klang fra tibetanske klangskåler slikt at du bader i behagelig lyd. Lydene virker beroligende på kropp og sinn og indre spenninger flyter bort.

Klangbad er inkludert i din inngangsbillett. Det er påbudt med badetøy på dette ritualet.

Hamam

Tyrkisk bad

Hamam på The Well består av kroppsskrubb med påfølgende såpeskumvask og en deilig massasje på oppvarmede benker. Den spesielle olivensåpen i kombinasjon med vann og luft, innhyller kroppen i en stor mengde såpebobler. Såpeskummet klemmes over kroppen fra en tradisjonell silkepose, før terapeuten gir deg en grundig kroppsskrubb.

For booking vennligst ta kontakt på booking@thewell.no eller tlf.: +47 480 44 888
Hamam Relax koster 60 min. 995,- mandag-fredag / 1095,- lørdag-søndag

Watsu

Total avslapning i vann

Watsu er en passiv bevegelsesbasert behandling der du nærmest vektløs flyter i varmt vann som holder rundt 35 varmegrader. Under behandling flyter du vektløst i det varme vannet mens Watsu-terapeuten fører deg sakte gjennom vannet og følger naturlige bevegelsesmønstre i kroppen. Du slapper godt, kroppen strekkes og tøyes og du får behagelig trykkpunktsmassasje. Under hele behandlingen holdes hodet ditt over vannflaten.

For booking vennligst ta kontakt på booking@thewell.no eller tlf.: +47 480 44 888
Watsu koster 25 min. 695,- / 50 min. 895,-

The Wells spa-kit

Scent of The Well spa-kit

Vi har utviklet vårt eget spa-kit med produkter fra Scent of The Well Signatur. Spa-kitet består av rensegele for ansikt, bodyskrubb, ansiktspeeling, ansiktsmaske og hårkur.

Produktene kommer samlet i en toalettmappe. Vedlagt i denne er også en Wellnessguide med beskrivelse av hvordan, og i hvilken rekkefølge, du skal bruke produktene. I tillegg foreslår vi hvilke av våre saunaer og dampbad du kan benytte for best resultat og opplevelse.

Spa-ritualet følger med hvis du kjøper Deluxe spa-pakke.
Spa-ritualet koster 199,- og kan kjøpes i resepsjonen og i Wellness Bar.