Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Ritualer på The Well

Påmelding til ritualer

For å delta på aufguss kan man melde seg på i forkant av ritualet. Påmelding er begrenset til ett rituale per gjest per besøk på The Well.

Påmelding skjer i Resepsjonen ved ankomst eller i Wellness Bar. 

Det er et begrenset antall plasser til hvert rituale, og vi kan dessverre ikke garantere at alle gjester får plass. Derfor anbefaler vi forhåndspåmelding.

Denne rutinen er iverksatt for å unngå store ansamlinger av mennesker og for å opprettholde et godt smittevern i forbindelse med Covid-19. 

Aufguss

Badstuerituale

Aufguss er tysk og betyr 'å helle på'. Aufguss er et badsturituale som varer i ca. 15 minutter der du slapper godt av sittende eller liggende på en av benkene i badstuen.

I en aufguss legger saunamesteren iskuler tilsatt eteriske oljer på badstuoven og heller vann over. Dette fordamper ut i saunaen og øker luftfuktigheten og temperaturen. Saunamesteren styrer så den varme og fuktige dampen rundt i rommet med et håndkle ved bruk av vifteteknikker, gjerne akkompagnert med musikk.

Aufgussene på The Well består som regel av tre runder med at saunamesteren legger iskuler og heller vann på badstuovnen. Iskulene er tilsatt forskjellige typer eteriske oljer som gir ulike sanseopplevelser. Aufguss er en meget populær aktivitet i alpenregionen, Tyskland, Holland og mange andre land i Sentral-Europa.

Alle våre aufgusser er inkludert i din inngangsbillett.

Rhassoul

Marokkansk baderituale

Ritualet starter med at man skrubber seg med en skrubb bestående av havsalt. Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet, håret og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy.

12 plasser / ca. 30 minutter
195,- per person
Påmelding via mail til booking@thewell.no, per telefon tlf.: +47 480 44 888
Påmelding kan også gjøres ved ankomst i resepsjonen eller Wellness Bar. 

Er du gravid? Gi beskjed når du booker Rhassoul slik at vi kan tilpasse ritualet til deg.

Rhassoul for gravide starter med en kroppsskrubb. Du får utdelt en natursvamp som du bruker til å skrubbe og eksfoliere huden på hele kroppen. Såpen du bruker sammen med svampen består av olivenolje og eukalyptus, og sammen med vann dannes det et silkemykt såpeskum. Videre påfører du en ansiktsmaske av leire som skal virke på huden inne i selve dampbadet. Ritualet avsluttes med en fuktighetsgivende bodyspray som består av blomstervann som både virker beroligende og forfriskende på huden.

The Well Scrub

Skrubb i dampbad

Komponer din egen The Well Scrub fra vår Scrub Cart og ta den med inn i ett av våre dampbad. Du starter med å skrubbe føtter og legger med sirkelformede bevegelser. Skrubb oppover hele kroppen og avslutt med brystkassen og armene. Dampen og den høye temperaturen gjør at porene i huden åpner seg slik at du får en bedre eksfolierende effekt. 

The Well Scrub kr. 25,-.