Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Ritualer på The Well

Vi har en rekke spennende ritualer som arrangeres i badstuene og dampbadene på The Well hver dag. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden slik at du kan oppleve en verden av velvære her på Nordens største spa. 

Ukens program finner du på forsiden. 

Aufguss

Badstuerituale

Aufguss er et tysk og betyr “å helle på”. Aufguss er en saunaopplevelse som varer i ca. 15 minutter. Her slapper du av mens verten heller vann og is med eteriske oljer på ovnen. Dette damper inn i saunaen og verten styrer den varme og fuktige dampen til deltagere med bruk av ulike teknikker, noen ganger til musikk. Aufguss er en meget populær aktivitet i alpenregionen, Tyskland, Holland og mange andre land i Sentral-Europa.

Alle våre aufgusser er inkludert i din inngangsbillett.

Rhassoul

Marokkansk baderituale

Ritualet starter med at man såper seg inn med en natursvamp og varmt såpevann inne i dampbadet. Såpen som brukes inneholder olivenolje og eterisk olje av eukalyptus, og dette danner sammen et silkemykt såpeskum. Svampen er av typen honeycomb,den har en antibakteriell effekt og fjerner døde hudceller på en skånsom og god måte. Etter innsåpingen skylles kroppen fri for såpeskum og man vender tilbake til dampbadet.

Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy. 

Rhassoul koster 195,- per person og kan bookes i Resepsjonen og Wellness Bar.

Hamam

Tyrkisk bad

Hamam på The Well består av kroppsskrubb med påfølgende såpeskumvask og en deilig massasje på oppvarmede benker. Den spesielle olivensåpen i kombinasjon med vann og luft, innhyller kroppen i en stor mengde såpebobler. Såpeskummet klemmes over kroppen fra en tradisjonell silkepose, før terapeuten gir deg en grundig kroppsskrubb.

For booking vennligst ta kontakt på booking@thewell.no eller tlf.: +47 480 44 888
Hamam Relax koster 60 min. 995,- mandag-fredag / 1095,- lørdag-søndag

Watsu

Total avslapning i vann

Watsu er en passiv bevegelsesbasert behandling. På The Well gjennomføres Watsu i Varmkulpen, i deilig, varmt vann på 35 grader.

Under en behandling flyter du vektløst i det varme vannet mens Watsu terapeut Franziska fører deg sakte gjennom vannet og følger naturlige bevegelsesmønstre i kroppen. Du slapper godt av mens kroppen strekkes og tøyes og du får behagelig trykkpunktsmassasje. Under hele behandlingen holdes hodet ditt over vannflaten.

For booking vennligst ta kontakt på booking@thewell.no eller tlf.: +47 480 44 888
Watsu koster 25 min. 395,- / 50 min. 695,-

Soundbath

Avstressende klangrituale i Varmkulpen

Soundbath er et nydelig avstressende rituale der du flyter nærmest vektløs i kroppsvarmt vann på flyteelementer.

Bassenget fylles med klang fra tibetanske klangskåler slikt at du bader i behagelig lyd. Lydene virker beroligende på kropp og sinn og indre spenninger flyter bort.

Klangbad foregår med badetøy.

Alle våre klangbad er inkludert i din inngangsbillett.

The Wells spa-rituale

Scent of The Well spa-rituale

Vi har utviklet vårt eget spa-rituale med produkter fra Scent of The Well Signatur. Spa-ritualet består av rensegele for ansikt, bodyskrubb, ansiktspeeling, ansiktsmaske og hårkur.

Produktene du trenger for å gjennomføre spa-ritualet kommer samlet i en toalettmappe. Vedlagt i denne er også en Wellnessguide med beskrivelse av hvordan, og i hvilken rekkefølge, du skal bruke produktene. I tillegg foreslår vi hvilke av våre saunaer og dampbad du kan benytte for best resultat og opplevelse.

Spa-ritualet følger med hvis du kjøper Deluxe spa-pakke.
Spa-ritualet koster 199,- og kan kjøpes i resepsjonen og i Wellness Bar.