Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
Enlish German

Aktivitetsplan

Vi har mange aktiviteter hver dag som er inkludert i din inngangsbillett. Få det beste ut av ditt besøk og delta på en eller flere aktiviteter.

SE AKTIVITETSPLAN I STØRRE FORMAT HER

NB: Bindende påmelding på Marokkansk rituale og yoga.

Prøv Banja med Olga på onsdager kl. 19.00 - En saunaopplevelse som virkelig varmer kropp og sjel.

Yoga på The Well

Vi utvider vårt tilbud på yoga og meditasjon og i samarbeide med HiYoga kan vi nå tilby yoga nesten hver ukedag på The Well.

 Les mer om yoga på The Well her

Rhassoul

Marokkansk baderituale

Ritualet starter med saltskrubb av hele kroppen. Skrubben fjerner død hud, øker blodsirkulasjonen og forbereder huden på den behandlende leiren. Fortsett så inn i selve rhassoul-rommet som har dempet belysning og holder ca. 42 grader. Her fordeles leire i et jevnt lag på hele kroppen mens rommet tilføres damp. Slapp av og nyt det vakre rommet mens leiren behandler huden din. Etter ritualet dusjer du leiren vekk fra kroppen og behandlingen er avsluttet.

 Les mer om rhassoul her

Hamam

Tyrkisk bad

Hamam på The Well består av kroppsskrubb med påfølgende såpeskumvask og en deilig massasje på oppvarmede benker. Den spesielle olivensåpen i kombinasjon med vann og luft, innhyller kroppen i en stor mengde såpebobler. Såpeskummet klemmes over kroppen fra en tradisjonell silkepose, før terapeuten gir deg en grundig kroppsskrubb.

 Les mer om Hamam her

Watsu

Total avslapning i vann

Watsu er en passiv bevegelsesbasert behandling. På The Well gjennomføres Watsu i Varmkulpen, i deilig, varmt vann på 35 grader.

Under en behandling flyter du vektløst i det varme vannet mens Watsu terapeut Franziska fører deg sakte gjennom vannet og følger naturlige bevegelsesmønstre i kroppen. Du slapper godt av mens kroppen strekkes og tøyes og du får behagelig trykkpunktsmassasje. Under hele behandlingen holdes hodet ditt over vannflaten.

 Les mer om watsu her

Aufguss

Badstuerituale

Aufguss er et tysk og betyr “å helle på”. Aufguss er en saunaopplevelse som varer i ca. 15 minutter. Her slapper du av mens verten heller vann og is med eteriske oljer på ovnen. Dette damper inn i saunaen og verten styrer den varme og fuktige dampen til deltagere med bruk av ulike teknikker, noen ganger til musikk. Aufguss er en meget populær aktivitet i alpenregionen, Tyskland, Holland og mange andre land i Sentral-Europa.

The Wells spa-rituale

Scent of The Well spa-rituale

Vi har utviklet vårt eget spa-rituale med produkter fra Scent of The Well Signatur. Spa-ritualet består av rensegele for ansikt, bodyskrubb, ansiktspeeling, ansiktsmaske og hårkur.

Produktene du trenger for å gjennomføre spa-ritualet kommer samlet i en toalettmappe. Vedlagt i denne er også en Wellnessguide med beskrivelse av hvordan, og i hvilken rekkefølge, du skal bruke produktene. I tillegg foreslår vi hvilke av våre saunaer og dampbad du kan benytte for best resultat og opplevelse.

Vil du lese mer om hvordan man best kan bruke vårt spa-rituale, finner du guiden du får med deg når du kjøper det her:

 Se vår Wellnessguide her