Rhassoul

I århundrer har rhassoul blitt brukt til hud- og hårpleie av marokkanske kvinner. Rhassoul er opprinnelig et Ottomansk baderituale, og behandlingen skjer i steam-badstue med leireinnpakning. Leiren som blir brukt kommer fra Atlasfjellene og har en fuktighetsgivende, eksfolierende, rensende og beroligende effekt. Gjennom bruk av mineralsk leire og saltskrubb etterlates huden myk og ren.

Ritualet starter med saltskrubb av hele kroppen. Skrubben fjerner død hud, øker blodsirkulasjonen og forbereder huden på den behandlende leiren. Fortsett så inn i selve rhassoul-rommet som har dempet belysning og holder ca. 42 grader. Her fordeles leire i et jevnt lag på hele kroppen mens rommet tilføres damp. Slapp av og nyt det vakre rommet mens leiren behandler huden din. Etter ritualet dusjer du leiren vekk fra kroppen og behandlingen er avsluttet.

Rhassoul må forhåndsbestilles og foregår nødvendigvis helt uten klær. Rhassoul er en fin par- og gruppebehandling. Avslutt gjerne med en kopp te i en av våre lounger.

Se hva du kan oppleve på The Well her