Rhassoul

I århundrer har rhassoul blitt brukt til hud- og hårpleie av marokkanske kvinner og menn. Rhassoul er opprinnelig et Ottomansk baderituale, og behandlingen skjer i steam-badstue med leireinnpakning.

Rhassoul koster 195,- per person og kan bookes i Resepsjonen og Wellness Bar.

Bestill din inngang her

Ritualet starter med at man skrubber seg med en skrubb bestående av havsalt. Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet, håret og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy. 

Er du gravid? Gi beskjed når du booker Rhassoul slik at vi kan tilpasse ritualet til deg.

Rhassoul for gravide starter med en kroppsskrubb. Du får utdelt en natursvamp som du bruker til å skrubbe og eksfoliere huden på hele kroppen med. Såpen du bruker sammen med svampen består av olivenolje og eukalyptus, og sammen med vann dannes det et silkemykt såpeskum. Videre påfører du en ansiktsmaske av leire som skal virke på huden inne i selve dampbadet. Ritualet avsluttes med en fuktighetsgivende bodyspray som består av blomstervann som både virker beroligende og forfriskende på huden.