Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
Enlish German

Yoga på The Well

HiYoga, Mia Eckhoff og The Well

I samarbeid med HiYoga og Mia Eckhoff tilbyr vi yoga og meditasjon flere dager i uken på The Well. 

HiYoga er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter yogatyper med noen av landets dyktigste instruktører i sin stab. På The Well blir det alt fra meditasjon til yin yoga med instruktører som Nina Urnes og Marthe Fjellberg Magerøy.

Yoga på The Well

Yoga på The Well foregår i varme, behagelige omgivelser som setter en fantastisk ramme på yogaen og du vil garantert få en følelse av ro og velvære. Yoga på The Well utføres med The Well badetøy og peshtemal eller lett treningstøy.

Tirsdag
13:00-13:30 Relax Yoga by HiYoga
13:40-14:10 Meditasjon/Mindfulness by HiYoga

Onsdag
18:30-19:00 Sauna Stretch by HiYoga
19:10-19:40 Meditasjon/Mindfulness by HiYoga

Torsdag
18:30-19:00 Relax Yoga by Mia Eckhoff
19:10-19:40 Sauna Stretch by Mia Eckhoff

Fredag
11:30-12:30 Relax Yoga by HiYoga
17:15-17:45 Sauna Stretch by HiYoga

Priser

30 min yoga   50,-
60 min yoga 100,-

Inngang kommer i tillegg.
Vi har yogamatter til utlån.

Begrenset med plasser. Send forhåndsbestilling til booking@thewell.no eller bestill plass ved ankomst.

Informasjon om de ulike timene

RELAX YOGA

Relax Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni.

I denne timen gjør vi rolige, fysiske yogaøvelser sittende eller liggende på matten. Stillingene holdes lenge, gjerne opp til fem minutter. Vi løser opp og skaper sirkulasjon i skjelettmuskulatur, bindevev, ledd og ligamenter, og skaper rom for ro og refleksjon.

Gjennom Yin Yoga skaper vi balanse i kroppen vår. Alle kan ha glede av Yoga, også de som ellers praktiserer sterkere, mer dynamisk yoga.

 

SAUNA STRETCH

Tvister påvirker flyten av prana (livskraften) rundt navle området. Tvister kan inspirere og gi større innsikt i å takle livets utfordringer gjennom en systematisk fremgangsmåte.

Drikk rikelig med vann før du tar badstue og ta med vann inn i timen. Alternativt kan du drikke urtete som peppermynte eller ingefær som vil øke detox effekten ytterligere, da disse teene påvirker kroppens evne til å produsere svette.

Det er hensiktsmessig å dusje etter badstuen for å fjerne avfallstoffene fra huden.

Bruk av en badstue kan være kontraindisert for personer som har medisinske problemer som høyt eller lavt blodtrykk, hjertesykdom, eller graviditet. Hvis du er usikker på om å ta en sauna er trygt for deg, bør du kontakte lege.

Alle som kan ta badstue kan være med på yoga klassene.

 

MEDITASJON/MINDFULNESS

I denne timen utforsker vi hvordan de kan bruke meditasjon og filosofi som verktøy i hverdagen. Vi utfordrer etablerte sannheter gjennom å diskutere ulike tanker og tradisjoner. Underveis i timen gjør vi enkel meditasjon og pusteøvelser for å anvende teorien i praksis. Timen er åpen for samtale og diskusjon underveis.

Meditasjon er for deg som er nysgjerrig på yogaens dypere aspekter, og som vil utvide praksisen din til å omfavne også andre aspekter ved yoga enn det fysiske. Forhåpentligvis vil du bli inspirert til å se verden med litt nye øyne.

Aktivitetsplan

Vi har flere aktiviteter på vår faste timeplan, de fleste er inkludert i din inngangsbillett.