HiYoga og The Well

I samarbeide med HiYoga kan vi nå tilby yoga og meditasjon nesten hver ukedag på The Well fra september. 

HiYoga er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter yogatyper med noen av landets dyktigste instruktører i sin stab. På The Well blir det alt fra detox til yin yoga med instruktører som Nina Urnes og Marthe Fjellberg Magerøy.

Yoga på The Well

Yoga på The Well foregår i varme, behagelige omgivelser som setter en fantastisk ramme på yogaen og du vil garantert få en følelse av ro og velvære. Yoga på The Well utføres med The Well badetøy eller lett treningstøy.

VELKOMMEN TIL YOGA PÅ THE WELL ETTER SOMMERFERIEN.

 

Priser

30 min yoga   50,-
60 min yoga 100,-

Inngang kommer i tillegg.
Vi har yogamatter til utlån.

Begrenset med plasser. Send forhåndsbestilling til booking@thewell.no eller bestill plass ved ankomst.

Informasjon om de ulike timene

YIN YOGA

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni.

I denne timen gjør vi rolige, fysiske yogaøvelser sittende eller liggende på matten. Stillingene holdes lenge, gjerne opp til fem minutter. Vi løser opp og skaper sirkulasjon i skjelettmuskulatur, bindevev, ledd og ligamenter, og skaper rom for ro og refleksjon.

Gjennom Yin Yoga skaper vi balanse i kroppen vår. Alle kan ha glede av Yin Yoga, også de som ellers praktiserer sterkere, mer dynamisk yoga.

 

DETOX - YOGA I BADSTUE

Tvister påvirker flyten av prana (livskraften) rundt navle området. Tvister kan inspirere og gi større innsikt i å takle livets utfordringer gjennom en systematisk fremgangsmåte.

Drikk rikelig med vann før du tar badstue og ta med vann inn i timen. Alternativt kan du drikke urtete som peppermynte eller ingefær som vil øke detox effekten ytterligere, da disse teene påvirker kroppens evne til å produsere svette.

Det er hensiktsmessig å dusje etter badstuen for å fjerne avfallstoffene fra huden.

Bruk av en badstue kan være kontraindisert for personer som har medisinske problemer som høyt eller lavt blodtrykk, hjertesykdom, eller graviditet. Hvis du er usikker på om å ta en sauna er trygt for deg, bør du kontakte lege.

Alle som kan ta badstue kan være med på Detox klassene.

VINYASA FLOW

I denne yogatimen fokuserer vi på å synkronisere pust og bevegelse i en sekvens der yogastillingene flyter inn i hverandre. Dere vil lære solhilsen, som alltid er en del av praksisen. Samt andre flytende sekvenser som bindes sammen i en fast overgang som kalles «vinyasa». Dette er en lett dynamisk time og passer for alle nivåer. 

MEDITASJON

I denne timen utforsker vi hvordan de kan bruke meditasjon og filosofi som verktøy i hverdagen. Vi utfordrer etablerte sannheter gjennom å diskutere ulike tanker og tradisjoner. Underveis i timen gjør vi enkel meditasjon og pusteøvelser for å anvende teorien i praksis. Timen er åpen for samtale og diskusjon underveis.

Meditasjon er for deg som er nysgjerrig på yogaens dypere aspekter, og som vil utvide praksisen din til å omfavne også andre aspekter ved yoga enn det fysiske. Forhåpentligvis vil du bli inspirert til å se verden med litt nye øyne.

SE AKTIVITETSPLANEN I STØRRE FORMAT HER