Julebord på the well

Velkommen til en stemningsfull førjulstid på The Well med gode opplevelser, og mat og drikke i særklasse. Endelig kan vi planlegge større arrangementer og fester, og årets julebord er en fantastisk anledning til å samle de man har savnet å være sammen med! Uansett om du leter etter destinasjonen for årets julebord med jobben, vennegjengen eller et sted å holde familiens juleselskap, så tiden nå inne for å booke årets julebord.


Denne sesongen serverer vi to julemenyer slik at du kan velge det som deg og selskapet ditt best. I Brasseriet serverer vi tradisjonell, norsk julemat med klassiske smaker som helt sikkert vekker gode juleminner. Hvis du ønsker en spennende vri på årets julebord anbefaler vi den asiatiskinspirerte julemeny som serveres i Mori - på toppen av The Well.


Julebordet blir til en deilig helaften med en aperitiff servert i den lune cocktailbaren Biblioteket. Her kan også kvelden nytes inn i de sene nattetimer med godt selskap, akkompagnert av live musikk og noe godt i glasset - stengetid i Biblioteket er først klokken 01.


The Well Spa Resort ligger bare 15 minutter fra Oslo sentrum og vi tar imot grupper fra syv til hundre personer. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på julebord.

20171129 DSC0992 Web

et tradisjonelt julebord

Nyt en klassisk julemiddag basert på norske tradisjoner i Brasseriets lune atmosfære.  

 

Julebord i Brasseriet inkluderer: 

· Overnatting & frokostbuffet

· Inngang til The Well Spa fra kl. 10:00 ankomstdag, til utsjekk avreisedag

· Treretters middag i Brasseriet 

Pris fra kun kr. 1570,- per person

DSCF3508 Kopi

nye JULEtradisjoner

Velg deg et annerledes julebord i restauranten over tretoppene. Her får du servert nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken,
kreativt og delikat presentert av kompetente ansatte med høy kunnskap om mat og drikke.

 

Julebord i Mori inkluderer: 

· Overnatting & frokostbuffet

· Inngang til The Well Spa fra kl. 10:00 ankomstdag, til utsjekk avreisedag

· Femretters meny i Mori

Pris fra kun kr. 1720,- per person

Book årets nyttårsfeiring

BRASSERIET RESTAURANT

BIBLIOTEKET
BAR