eksklusive meditasjonsritualer


Sammen med Märtha Louise og danske Love & Stones har vi på The Well utviklet et knippe eksklusive meditasjonsritualer. Dette er behandlinger for deg som ønsker en ekstra dimensjon til både meditasjon og kroppsmassasje.

Ritualene utføres kun på The Well, og hvert meditasjonsrituale er en reise i egenkjærlighet, avspenning og fornyet energi.

Märtha Louise
Love and stones produkter

guidet meditasjon

Meditasjonsbehandlingene heter Go Spiritual, Self Love og Grounding.

I hvert rituale blir du ledet gjennom en guidet meditasjon av Märtha Louise. Hun veileder deg i bruk av pust og avspenning, slik at du kan vende fokus innover og oppleve en dypt avslappende meditasjon.

Vi gjør oppmerksom på at den ledede meditasjonen i disse behandlingene og ritualene er på forhånd innspilte lydfiler. Märtha Louise er ikke fysisk tilstede under behandlingen eller ritualet.

kroppsmassasje med krystaller

Samtidig som Märtha Louise leder deg gjennom en guidet meditasjon, utfører The Well-terapeuten en full kroppsmassasje med lett og fast trykk. Terapeuten bruker også eteriske oljer og krystaller i behandlingen for å vekke sansene dine.

Krystallene i behandlingen gir en ekstra dimensjon til meditasjonsritualet og massasjen. Vi bruker krystallene Rosenquartz, Turmalin og Ametyst. 

Lys med krystaller
Strå

grounding, 50min

Opplev en meditativ vandring der du kan utforske din egen tilstedeværelse ledet av Märtha Louise. Dette ritualet gir deg rom til å bare være i deg selv, og utforske hva som jorder deg. Kroppsmassasjen flyter sammen med den guidede meditasjonen for en helhetlig og fredelig opplevelse.

I dette ritualet brukes krystallen Turmalin og eteriske oljer med duft av frankinsense, rosmarin og vetiver.

SELF LOVE, 75min

Bli med på en meditativ reise der du bevisstgjøres på kjærlighetskraften i deg selv. I dette ritualet blir du trygt guidet av Märtha Louise i en ledet meditasjon, og behandlingen bevisstgjør og åpner opp for ditt fokus på egenkjærlighet.

I dette ritualet brukes krystallen Rosenquartz og essensielle oljer med duft av lavendel, sweet orange, bergamot og ingefær.

Self Love Meditasjonsrituale
Love & Stones produkter

go spiritual, 50min

Er du nysgjerrig på den spirituelle siden av deg selv? I denne guidede meditasjonen tar Märtha Louise deg med på en ekspedisjon i ditt indre, der du kan åpne opp for nettopp dette. I kombinasjon med kroppsmassasjen er dette en annerledes og svært beroligende behandling.

I dette ritualet brukes krystallen Ametyst og essensielle oljer med duft av palosanto, sandalwood, frankincense og bergamot.

meditasjonsritualer i sauna 

Vi arrangerer også meditasjonsritualer i sauna - Go Spritual aufguss og Self Love aufguss. I disse ritualene leder Märtha Louise deg gjennom en meditasjon som fokuserer på avspenning og pust. Samtidig legger saunamesteren iskuler tilsatt eteriske oljer og badstuovnen, i tillegg til å brenne røkelse.

I begge ritualene brukes krystaller som en del av meditasjonen, og du får utdelt avkjølte jade- eller rosenquartz-ruller til å massere ansiktet med.

Ritualene koster 45,- per person og bookes i spa-resepsjonen eller i Naturli' Wellness Lounge.

Krystaller