The Well spa resort


The Well Spa Resort er en banebrytende spadestinasjon uten sidestykke i Norden.

Vårt overordnede mål er å tilby en unik kombinasjon av velvære, nytelse og selvpleie som skal omfavne våre gjester fra ankomst til avreise. Vår grunnpilar er å gi deg tid til det som er viktig.

20170711 DSC09780 2

Helsefremmende velvære

SJEKK INN FOR EGENTID


The Well er ikke lengre bare et ekstraordinært spa. Nå har vi bygget et hotell, som gjør at vi endelig kan tilby våre gjester en fullkommen opplevelse: nå kan du forlenge spaopplevelsen, og sjekke inn på et sted hvor det bare er egentid som eksisterer.

Spa er ofte en mer åndfull og overveldende opplevelse enn mange tror på forhånd, og den opplevelsen ønsker vi å gjenskape på hotellet også. Et opphold på The Well skal være som å gå inn i en helt annen verden - en verden hvor du er det viktigste og hvor du kan koble helt av. Vi har derfor vært veldig bevisste på løsningene som er valgt for hotellet, for å bo én eller flere netter på The Well skal være en opplevelse i seg selv. Det beste fra naturen er tatt inn på hotellet, blant annet med en egen vannvegg, naturkunst i trappegangen og store vindusflater som gir deg lys og en umiddelbar nærhet til det grønne, samt bruk av naturlige materialer.

Hjertet i vår resort er vårt spa. Spa er en forkortelse for salus per aqua – helse gjennom vann - som er dét hele visjonen til The Well er. Vi jobber for mye, sover for lite, stresser for mye og spiser for dårlig. The Well er her for å tilby helsefremmende og avslappende opplevelser - for det finnes en rekke helsemessige fordeler med å gå på spa, både fysisk og mentalt.

Summen av et opphold på The Well kaller vi en «digital detox». Det handler om å sette av tid til seg selv og å være i det øyeblikket. Å føle velvære. Å oppnå ro. Å senke pulsen.

Gi deg selv litt egentid - for helsens skyld.

2021.06.02 Thewell CE S16 4518

SpaHotellet i skogen

Beliggenheten til The Well er urban, bare 15 minutter unna Oslo, men vi har skogen som nærmeste nabo.

Vi har tatt med oss det beste fra naturen inn på hotellet vårt, blant annet med en egen vannvegg, naturkunst i hotellets trappegang, store vindusflater som gir slipper inn lys og gir en nærhet til det grønne, samt bruk av naturlige materialer.

Spatradisjoner

The Well er spa i alt vi gjør – helse gjennom vann. Hos oss får du ta del i tradisjonelle badstu- og velværeritualer fra hele verden, pakket omtenksomt inn i en moderne drakt. Du har også muligheten til å unne deg store og små behandlinger, utført av kyndige ansatte i Behandlingsavdeligen vår.

The Well Aufguss Tropisk Sauna Vifte
20211006 Thewell 567

energigivende mat

Naturen vil alltid spille en sentral rolle i alt The Well foretar seg. Også i matveien, hvor den representeres i nydelige små kreasjoner som tar mål av seg å stimulere gjestens sanser gjennom energigivende retter. Vår visjon er å lage et solid avtrykk på det skandinaviske matkartet og legge listen for hva du kan forvente av både eksklusivitet og innovasjon.

"Vi som mennesker har etter hvert mistet en del av tilknytningen vår til naturen. Mange av oss bor og lever livene våre i betongjungelen, og vi har mistet den indre roen som det er så enkelt å koble seg på ute i naturen. The Well vil være en motsats til det. Tilknytning til skogen, vann og varme, samt det å senke skuldrene er bærebjelken i vårt konsept.

Vi ønsket ikke et hotell som var et ruvende tårn, midt i landskapet. Vi ønsket et hotell med dybde og stort spill i materialbruken. Derfor har hotellet en dynamisk fasade med dybdeforskjeller, levende materialer og gylne fargetoner. Det vinklede taket med ulike nivåer er også et eksempel på ønsket om å gli inn, og bli en del av, skogen og horisonten."

André Julseth, General Manager The Well

helsefremmende spaBehandling

Vi har et bredt utvalg av spabehandlinger på The Well, for behandling av både kropp og sjel, med blant annet klassiske massasjer, ansiktsbehandlinger og meditative behandlinger. For mange gir en behandling det lille ekstra til deres opphold på The Well Spa Resort.

Treatments 2 1200
The Well Spa Skog Sauna

Kontinentalte spatradisjoner

Vi har latt oss inspirere av en hel verden av spatradisjoner på The Well. Derfor har vi blant annet tradisjonelle kontinentale badetradisjoner hos oss. Du trenger ikke være naken hos oss, men i våre badstuer og saunaer er det ikke tillatt med badetøy. Ønsker du ikke å være naken kan du dekke deg til med et klede som du får kjøp hos oss.