G1A0038

 

Ta en Workation på The Well 

Nok en gang er vi tilbake på hjemmekontor, men det kan enkelt piffes opp ved å jobbe fra your home office away from home - nemlig The Well.

Hos oss kan du gjennomføre arbeidsdagen i en avslappende lounge, ved ønske booke et møterom for små sammenkomster, nyte en energigivende lunsj servert i Brasseriet og når arbeidsdagen er over kan du tilbringe ettermiddagen på spa. Rund av kvelden med et fantastisk måltid i restaurant Mori før du får en god natts søvn i et av våre lune hotellrom.

En workation på The Well er den ultimate starten på arbeidsåret 2022!

The Well Spa Resort 1200X400px 9

WORKATION PÅ THE WELL

Du får -30% på vår best available rate

· Rom og frokostbuffet
·  Inngang til The Well Spa fra kl. 12:00 ankomstdag, til kl. 22:00 avreisedag
· Hjemmekontor i Biblioteket Bar og loungen i Kurs- og konferanseavdelingen
· Kaffe og te i Kurs- og konferanseavdelingen
· Innsjekk og utsjekk hhv. kl. 15:00 og kl. 11:00

Priser fra 1638,- per person

The Well Spa Resort 1200X400px 10

smakfulle opplevelser

Når du har hjemmekontor på The Well sørger vi for at du får en smakfull opplevelse både til lunsj og middag, slik at du kan fokusere på arbeidet.

Kaffe og te er tilgjengelig for alle Workation-gjester i Kurs- og konferanseavdelingen gjennom hele arbeidsdagen. Lunsj serveres i restaurant Brasseriet der du får en franskinspirert meny med alle de velsmakende klassikerne. Middagen kan også nytes i Brasseriet hvis du ønsker det. Et annet alternativ er å spise middag i restaurant Mori, vår fine dining-restaurant med et asian fusion-konsept.

MØTER OG ARRANGEMENTER

RESTAURANT
BRASSERIET

BIBLIOTEKET
BAR