11. - 12. november 2017

Denne helgen inviterer vi deg og dine venner til en avslappende søndag med fokus på mindfulness, sauna stretch og velvære.

PROGRAM LØRDAG
11.30. Mindfulness 30 min - HiYoga/Christian Andvig
12.10: Sauna stretch 30 min - HiYoga/Christian Andvig
13.30: Sauna stretch 30 min - HiYoga/Christian Andvig
14.10: Drum journey - HiYoga/Christian Andvig
15.30: VOYA økologisk hudpleieguss
17.00: VOYA økologisk hudpleieguss

PROGRAM SØNDAG
14.30: VOYA økologisk hudpleieguss
17.00: VOYA økologisk hudpleieguss

Pris VOYA hudpleieguss kr 50 pr pers. Påmelding i Wellness bar.
Pris Rhassoul Marokkansk rituale kr 195 pr pers.
Øvrige aktiviteter er inkludert i din inngangsbillett.

SE ORDINÆR AKTIVITETSPLAN HER FOR ØRVIGE AKTIVITETER

Bestill inngang her

Mindfulness

En praksis av enkel tilstedeværelse med det som Er. I denne timen bruker vi evnen vår til å lytte ukritisk og nyskjerrig til et objekt som er rotet fast i øyeblikket, for eksempel pust, kropp eller sanseinntrykk. Jo mer uanstrengt tilstede i øyeblikket man er, jo mindre tid bruker man i tanker om fortid og fremtid som kan være årsak til mye unødvendig stress, bekymring og forventning som skaper spenning i kropp og sinn. Enkel aksepterende tilstedeværelse kan frigjøre og løsne disse spenningene.

Sauna stretch

30 minutter med myke åpninger av bindevev, muskler og ledd for å skape sirkulasjon og hvile i kroppen. I denne timen bruker vi pusten som et verktøy for å ernære kroppen med mye frisk oksygen mens vi strekker ut og åpner kroppen i alle retninger.

Drum journey

En reise hvor du lytter til trommens repetative lyder som kan transesette deg og bevisstgjøre deg litt mer om deg selv. I denne timen vil det bli brukt en stål tromme og en shamantromme for to forskjellige reiser.

Christian Andvig - HiYoga

Christian har studert og praktisert Shamanisme, Zen Buddhisme og tibetansk Mahayana Buddhsime, samkjørt med yoga i 6 år, og undervist yoga og mindfulness i 5 år. Han har reist rundt i hele verden og studert under forskjellige mestere, og prøver å bringe den kunnskapen han har lært til timer i yoga og mindfulness.