Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Nytt program hver dag!

Timeplanen for aufguss endrer seg fra dag til dag, slik at vi kan tilpasse oss våre gjester. Undersøk derfor programmet for dagen du besøker oss når du ankommer The Well.

I tidsrommet kl. 11:00 - 20:00 kan du oppleve aufguss, i tillegg til Rhassoul og Marokkansk roserituale.

Book billett her


Påmelding til aufguss

For å delta på aufguss kan man melde seg på i forkant av ritualet. Påmelding er begrenset til ett rituale per gjest per besøk på The Well. Påmelding skjer i Resepsjonen ved ankomst eller i Wellness Bar. 

Det er et begrenset antall plasser til hvert rituale, og vi kan dessverre ikke garantere at alle gjester får plass. Derfor anbefaler vi forhåndspåmelding.

Denne rutinen er iverksatt for å unngå store ansamlinger av mennesker og for å opprettholde et godt smittevern i forbindelse med Covid-19. 

Saunaritualer

Good morning & Good night aufguss
En behagelig begynnelse eller avslutning på spadagen din. I dette ritualet bruker aufgussmesteren rolig musikk og en blanding av dagens eteriske oljer som har en avslappende effekt. I dette ritualet kan du forvente middels varme i saunaen.

Immunity boost aufguss Svett ut toksiner i dette badstueritualet der aufgussmesteren bruker eteriske oljer som har en positiv effekt på detoxprosessen i kroppen. I dette ritualet kan du forvente høy varme i saunaen.

Detox aufguss
I dette ritualet bruker aufgussmesteren oppkvikkende musikk og en blanding av ulike eteriske oljer som støtter detoxprosessene i kroppen. I dette ritualet kan du forvente høy varme.

Banja aufguss

Opplev aufguss i vår nye Banja sauna i første etasje. I denne aufgussen bruker badstuemesteren bjørkeris til å fordele dampen rundt i rommet. Dette skaper en behagelig duft av løvskog. På en Banja aufguss relax er det medium varmt og en avslappende stemning. Men på en Banja aufguss hot øker vi temperaturen til at du kan forvente høy varme i saunaen.

Deep relax aufguss
I dette ritualet bruker aufgussmesteren avslappende musikk og eteriske oljer som gir en følelse av dyp avslapning. I dette ritualet kan du forvente middels varme.

Balance aufguss
Opplev total avspenning med et rituale der aufgussmesteren bruker rolig musikk og en blanding av eteriske oljer som reduserer stress og som hjelper deg å komme i balanse i deg selv. I dette ritualet kan du forvente middels varme.

Scrub Cart
Hver dag i hele sommer kan du besøke vår Scrub Cart og blande din egen saltskrubb basert på dine favorittdufter. Vi tilbyr også ansikts- og hårprodukter som har en nærende effekt for din hud og hår. Når været er fint finner du Scrub Carten ved Utebassenget, og ved regn står Scrub Carten i 1. etasje. 

Ritualer i Rhassoul

MANDAG - SØNDAG

14:30  Moroccan ritual* – Rhassoul 
17:00  Persian roseritual* – Rhassoul 
18:00  Moroccan ritual* – Rhassoul 

*Disse ritualene koster 195,-. Påmelding gjøreds ved innsjekk i Resepsjonen eller i Wellness Bar minimum 10 minutter før oppstart.