Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Denne ukens opplevelser på The Well

Ditt besøk på The Well skal være en opplevelse for både kropp og sinn, og vi arrangerer en rekke saunaritualer som setter prikken over i-en på din spadag. 

Bestill billett her

Påmelding til ritualer

For å delta på aufguss kan man melde seg på i forkant av ritualet. Påmelding er begrenset til ett rituale per gjest per besøk på The Well.

Påmelding skjer i Resepsjonen ved ankomst eller i Wellness Bar. 

Det er et begrenset antall plasser til hvert rituale, og vi kan dessverre ikke garantere at alle gjester får plass. Derfor anbefaler vi forhåndspåmelding.

Denne rutinen er iverksatt for å unngå store ansamlinger av mennesker og for å opprettholde et godt smittevern i forbindelse med Covid-19. 

Sommerens saunaritualer

Good morning & Good night aufguss
En behagelig begynnelse eller avslutning på spadagen din. I dette ritualet bruker aufgussmesteren rolig musikk og en blanding av dagens eteriske oljer som har en avslappende effekt. I dette ritualet kan du forvente høy varme i saunaen.

Immunity boost aufgussSvett ut toksiner i dette badstueritualet der aufgussmesteren bruker eteriske oljer og eukalyptusris som begge har en positiv effekt på detoxprosessen i kroppen. I dette ritualet kan du forvente høy varme i saunaen.

Detox aufguss
I dette ritualet bruker aufgussmesteren oppkvikkende musikk og en blanding av ulike eteriske oljer som støtter detoxprosessene i kroppen. I dette ritualet kan du forvente middels varme.

Banja aufguss

Opplev aufguss i vår nye Banja sauna i første etasje. I denne aufgussen bruker badstuemesteren bjørkeris til å fordele den varme luften rundt i rommet. Dette skaper en behagelig duft av løvskog. På en Banja aufguss er det medium varmt og en avslappende stemning. I dette ritualet kan du forvente høy varme i saunaen.

Deep relax aufguss
I dette ritualet bruker aufgussmesteren avslappende musikk og eteriske oljer som gir en følelse av dyp avslapning. I dette ritualet kan du forvente middels varme.

Balance aufguss
Opplev total avspenning med et rituale der aufgussmesteren bruker rolig musikk og en blanding av eteriske oljer som reduserer stress og som hjelper deg å komme i balanse i deg selv. I dette ritualet kan du forvente middels varme.

Scrub Cart
Hver dag i hele sommer kan du besøke vår Scrub Cart og blande din egen saltskrubb basert på dine favorittdufter. Når været er fint finner du Scrub Carten ved Utebassenget, og ved regn står Scrub Carten i 1. etasje. 

Ukens program
på The Well

MANDAG - SØNDAG

11:00  Good morning aufguss – Skogsauna
12:30  Balance aufguss – Skogsauna
13:30 – 14:00 Scrub Cart - Utebassenget eller ved Wellness Pool
14:00  Detox aufguss – Japansk sauna 
14:30  Moroccan ritual* – Rhassoul 
15:00 – 16:30 Scrub Cart - Utebassenget eller ved Wellness Pool
15:30  Banja aufguss – Banja sauna
16:30  Deep relax aufguss – Japansk sauna 
17:00  Persian roseritual* – Rhassoul 
17:00 - 17:30 Scrub Cart - Utebassenget eller ved Wellness Pool
18:00  Balance aufguss – Skogsauna 
18:00  Moroccan ritual* – Rhassoul 
19:00  Immunity aufguss – Japansk sauna 
20:00  Good night aufguss – Skogsauna 

*Disse ritualene koster 195,-

For å delta på aufguss og andre ritualer må du melde deg på det aktuelle ritualet ved innsjekk i Resepsjonen eller i Wellness Bar minimum 10 minutter før oppstart.