Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Radisson Blu Plaza Hotel

Midt i hjertet av Oslo finner du Radisson Blu Plaza Hotel, et av Nord-Europas høyeste og Norges største hotell. Med sine 37 etasjer, 676 gjesterom, og fantastiske utsikt over Oslo kan hotellet friste med internasjonal atmosfære, minneverdige mat- og drikkeopplevelser, og ansatte som brenner for gode gjesteopplevelser.

 

Les mer om hotellpakken her

Hotel Continental

Unn deg et opphold og en femstjerners opplevelse på et av Norges flotteste hotell i kombinasjon med en dag på fantastiske The Well. Hotel Continental ligger i hjertet av Oslo med gangavstand til shopping, restauranter, kulturliv m.m. Denne pakken passer perfekt for kjærestepar, venner og familie.

Les mer om hotellpakken her

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Bo på hotell midt i Oslo, i umiddelbar nærhet til hovedstadens shopping og kulturtilbud. Denne pakken passer perfekt for både kjærestepar, venner eller familier. Rett og slett et avbrekk fra hverdagen. Unn deg luksus og komfort, med en weekend kombinert av spa og shopping.

Les mer om hotellpakken her

Thon Hotel Terminus

Bo på Oslos skjulte hotellperle midt i Oslos bykjerne. Her bor du komfortabelt i fargerike lyse rom, alle med Jensen senger, 42 tommer Smart TV og Bose høyttalersystem. Nærmeste naboer er Oslo City shoppingsenter, handlegaten Karl Johan og Oslo sentralbanestasjon. 

Les mer om hotellpakken her

Quality Hotel Entry

Den landlige beliggenheten, kun 5 min fra The Well, gir deg et velfortjent avbrekk fra hverdagen og tid til å ta litt vare på deg selv og lade batteriene!

Les mer om hotellpakken her