Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Book hotell til ditt opphold på The Well

The Well samarbeider med flere hotell i Oslo sentrum slik at du kan nyte et fullkomment opphold hos oss i tillegg til å utforske hovedstaden og alt den har å tilby. Book din overnatting på et av hotellene under og kjøp inngang til The Well ved ankomst. 

The Wells ekspressbuss kjører direkte fra hovedinngangen til Clarion Hotel The Hub til The Well slik at du får en smidig start på din spa-dag. Se rutetider for ekspressbussen her. 

Amerikalinjen

Amerikalinjen er Oslos nyeste og unike boutiquehotell med fantastisk beliggenhet midt på Jernbanetorget. Her finner du 122 hotellrom og suiter med god takhøyde og kvalitet, treningsrom, Atlas Brasserie & Café, et jazzinspirert klubblokale, cocktailbaren Pier 42 og en innbydende og grønn bakgårdshage. Utforsk Oslo fra Amerikalinjen som ligger i nærheten av alt hovedstaden har å by på.

UTFORSK AMERIKALINJEN HER

Clarion Hotel The Hub

Midt i hjertet av Oslo finner du Clarion Hotel The Hub, Norges største hotell og møtepunkt og hovedstadens nye møteplass. Det splitter nye hotellet kan friste med 810 topp moderne hotellrom, treningsrom og innendørs basseng, spennende mat- og drikkeopplevelser på Norda, Hub Bar og cocktailbaren Bon Bon Bar.

UTFORSK CLARION HOTEL THE HUB HER

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Bo på hotell midt i Oslo, i umiddelbar nærhet til hovedstadens shopping og kulturtilbud. Denne pakken passer perfekt for både kjærestepar, venner eller familier. Rett og slett et avbrekk fra hverdagen. Unn deg luksus og komfort, med en weekend kombinert av spa og shopping.

UTFORSK CLARION COLLECTION HOTEL FOLKETEATERET HER

Clarion Hotel Oslo

Vil du bo midt i Oslos nyeste og spennende bydel Bjørvika, med gangavstand til Oslo S, på et splitternytt hotell med fokus på kunst, lekker mat og fantastiske hotellopplevelser? Velg Clarion Hotel Oslo fra sommeren 2019. 255 lekre hotellrom og suiter, treningsrom, restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, og et orginalt kunstverk signert Edvard Munch i lobbyen er bare noe av det som venter deg.

UTFORSK CLARION HOTEL OSLO HER

Comfort Hotel Karl johan

På Comfort Hotel Karl Johan får du bylivet rett på dørstokken og alt det andre Oslo har å by på innen rekkevidde. Det moderne og prisvennlige hotellet ligger bare 2 minutters gange fra Oslo sentralstasjon og byr på 181 fargerike og enkle hotellrom, døgnåpen Barception og treningsrom. Nyt et måltid i hotellets restaurant eller heng med venner, familie eller kolleger i lobbyen. En deilig økologisk frokost og gratis wi-fi er også inkludert - alt til en bra pris.

UTFORSK COMFORT HOTEL KARL JOHAN HER

Quality Hotel Entry

Den landlige beliggenheten, kun 5 min fra The Well, gir deg et velfortjent avbrekk fra hverdagen og tid til å ta litt vare på deg selv og lade batteriene!

UTFORSK QUALITY HOTEL ENTRY HER