Aufguss

Bestill din inngang her

Aufguss er et tysk ord med betydning “å helle på”. Aufguss er en saunaopplevelse som varer i ca. 15 minutter. Her slapper du av og verten heller vann og is med eteriske oljer på ovnen. Dette damper inn i saunaen og verten styrer den varme og fuktige dampen til deltagere med bruk av ulike teknikker, noen ganger ledsaget av musikk. Aufguss er en meget populær aktivitet i alpenregionen, Tyskland, Holland og mange andre land i Sentral-Europa.

15 minutter
95,- pr. person
For 15 til 50 personer

Saunaguss

Saunaguss er en utvidet opplevelse av vår populære Aufguss. I Saunaguss inngår det to seanser med Aufguss pluss et skrubbritual i dampbadet. Skrubben er basert på havsalt med en deilig infusjon av naturlige eteriske oljer og urter. Gruppen blir veiledet av en vert fra start til slutt og det kan brukes forskjellige saunaer til de ulike seansene. Hver seanse tar ca. 10-15 min. og inkl. dusjpause har Saunaguss en varighet på ca. 50 min.

50 minutter
195,- pr. person
For 10 til 50 personer

Rhassoul

Rhassoul spa-behandling på The Well består av dampbad, leire og tropedusj. Rhassoulrommet fylles med damp og deretter en regndusj som gradvis skyller leiren av kroppen. Etter behandlingen kan du fjerne resterende døde hudcellene med en saltskrubb.

30 minutter
195,- pr. person
For 6 til 20 personer

Hamam

Hamam på The Well er en flott gruppebehandling. Her slapper man av på vår tradisjonelle, oppvarmede Hamambenk og benytter det tilhørende steambadet, før man får en klassisk Hamam kroppsskrubb. Skrubben etterfølges av en såpeskumvask og deilig massasje. Den spesielle olivensåpen i kombinasjon med vann og luft, innhyller kroppen i en stor mengde såpebobler og såpeskummet klemmes over kroppen fra en tradisjonell silkepose. Etter endt behandling kan dere sammen nyte en kopp tyrkisk te i relaxrommet.

20 minutter
545,- pr. person
Fra 6 til 24 personer

Japansk seremoni

Bli kjent med japansk badehus tradisjoner i et opplevelsesrikt ritual. Kledd i din egen Yukata (en type badekåpe som brukes i japansk badehus) sitter dere rundt vår koselige peis i det japanske peisrommet. Vår vert formidler et inntrykk av japansk badekultur mens dere smaker på Matcha, en grønn japansk te. Så gjennomføres en kropp – og ansiktsskrubb i dusjene. Dere får så oppleve et asia-inspirert saunaritual i vår japanske sauna. Is med naturlige, eteriske oljer smeltes på ovnen og den deilig luktende dampen fordeles i rommet med asiatiske vifter. Etter en forfriskende rusletur gjennom vår japanske hage hviler dere i det japanske dampbadet hvor ansiktsmaske og hårkur anvendes og kan trekke dypt inn i hud og hår. En avsluttende behagelig seanse i japansk meditasjonssauna avrunder denne fantastiske gruppeaktiviteten. 

70 minutter
595,- pr. person
Fra 6 til 20 personer

Watsu

Hva er Watsu? Ordet er sammenslått av water (vann) og shiatsu.

Watsu som gruppe-aktivitet kan brukes som et meget interessant verktøy i team-building. Man jobber her med tillit og bygger opp forståelse for hverandres behov. Vår Watsu terapeut viser dere hvordan dere bærer hverandre i behagelig temperert vann i vårt varme kildebad. Enkle bevegelser i vannet gir en ekstremt avslappende opplevelse til den som blir båret – men ikke minst også til den som bærer gjennom fokus på den som blir holdt i vannet. Øvelsene er enkle og kan gjennomføres av alle. Den forsiktige bæringen samt flytende bevegelsesteknikker gir en dyp tilstand av avspenning. Watsu brukes over hele verden som en passiv vannbehandling.

30 minutter
295,- pr. person
For 4 til 8 personer

Hot Yoga

Bli med på en rolig og terapeutisk yogatime i vår vakre Japanske meditasjonssauna. Denne yogatimen gir deg en god avspenning fra en ellers hektisk hverdag. Yoga i varm temperatur gir oss mulighet til å tøye og styrke dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Vi jobber blant annet med spenninger som sitter i hofter, skuldre, ben, bryst og rygg. Gi deg selv den komplette spa-opplevelse ved å bli med på denne deilige yoga timen. Egnet for alle nivåer. Gravide og personer med høyt blodtrykk bør ikke delta på denne aktiviteten.

30 minutter
95,- pr. person
Fra 8 til 16 personer