møtefasiliteter til ethvert arrangement

Endelig kan vi møtes igjen etter et år på hjemmekontor, og en dag på The Well er perfekt for påfyll av kunnskap - kombinert med nydelig mat og flotte omgivelser for deg og dine kollegaer. 

På The Well har vi 7 flotte møterom for 6-10 personer, i tillegg til én multisal for større arrangementer og eventer. Avslutt gjerne dagen i vårt unike spa- og velværeparadis.

Send oss en forespørsel allerede i dag på event@thewell.no 
Lounge

destinasjonen for vellykkede møter

Bare 15 minutter fra Oslo finner du din nye destinasjon for vellykkede møter og konferanser. Bli med inn i en verden av kunnskapsdeling, samarbeid og videreutvikling for deg og din bedrift. Vi vil at dere skal lykkes med møtedagen, og skreddersyr derfor arrangementet tilpasset dine ønsker og behov. 

De lune møterommene på The Well passer alt fra små styremøter til større konferanser og arrangementer med opptil 100 personer. Møterommene våre er utstyrt med den nyeste teknologien, i tillegg til at vår egen Conferance Manager kun er et tastetrykk unna hvis det er behov for support.

Vi tilbyr dagpakker både med og uten spa når du arrangerer et møte på The Well. Alle dagpakker inkluderer konferanserom, kaffe og te, frukt og dagens ferske bakverk.

Møterom

møteromMENE

Alle våre møterom er elegant og behagelig innredet, store vindusflater slipper inn energigivende dagslys og det er utsikt til skogen som omkranser The Well.

Vi har 7 eksklusive møterom med plass til 6 til 10 møtedeltagere. Alle møterommene har de nødvendige tekniske fasilitetene slik at møtedagen kan gjennomføres på en produktiv og sømløs måte.

I møteavdelingen er det også luftige fellesområder utsmykket med verk av verdenskjente kunstnere, en behagelig lounge, mindre sittegrupper og i tillegg et barområde for mingling.

multisalen - med rom til alt

The Wells Multisal er et stort rom med plass til oppunder 100 personer. Lokalet er perfekt til en energisk kick off, teambuilding eller større arrangementer. 

Multirommet kan rigges til mingling, bankett både med og uten scene, klasserom og kino. Salen kan mørklegges som en black box, den er utstyrt med flere lerret, projektor, lyd- og lysutstyr.

Velkommen til Multisalen på The Well der det er rom til alt innen møtevirksomhet, kurs og konferanse.

praktisk informasjon

Møtepakkene kan bookes både med og uten tilgang til spa. Dermed man ikke på spa for å arrangere møter på The Well - men vi anbefaler det selvfølgelig på det varmeste!

Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle tilgjengelig.

Det tar ca. 15 minutter å kjøre til The Well fra Oslo. Parkering koster 60,- per dag og det er tilgjengelige ladere for EL-bil. Det er også gode kollektivforbindelser inn til Oslo.

BOOK allerede nå

Sikre deg et møterom for høstens møter ved å booke allerede nå.

Send oss en mail på event@thewell.no eller ring oss på +47 480 44 888 så kan vi hjelpe deg med å skreddersy din møtedag hos oss.

Vårt erfarne konferanseteam er alltid tilgjengelig for å sørge for at du og dine møtedeltagere har det dere trenger for en kreativ og ikke minst effektiv arbeidsdag.

book overnatting

Skal konferansen eller møtene gå over flere dager?

Book overnatting på hotellet for møtedeltagerne slik at de får en sømløs og avslappende ramme for arbeidsdagene dere tilbringer hos oss. Alle våre hotellrom er komfortabelt innredet og du kan velge mellom kategorier fra Signature til Junior Suite og den luksuriøse The Well Suite.

besøk vårt SPA

Dagpakkene for møter på The Well kan bookes både med og uten tilgang til spa.

Vi anbefaler selvfølgelig alle møtedeltakere å besøke vårt spa når man først befinner seg på Nordens største spa- og badehus, da vi er sikre på at det vil gjøre opplevelsen komplett.

SPIS godt

Bestill lunsj til møterommet eller ta en velfortjent lunsjpause i restauranten Brasseriet som serverer velsmakende fransk cuisine - her kan man også spise middag hvis det er ønskelig.

Middagen kan også legges til vår rooftop restaurant Mori. Her serveres asian fusion med en forkjærlighet for den japanske Kaiseki-stilen - akkompagnert med en storslagen utsikt over skogen rundt The Well.