møtefasiliteter

En dag på The Well er perfekt for påfyll av kunnskap, kombinert med nydelig mat og flotte omgivelser.  På The Well har vi syv flotte møterom for 6-10 personer, i tillegg til én multisal for større arrangementer og eventer. Avslutt gjerne dagen i vårt unike spa- og velværeparadis.
Multisal
Møterom

våre møterom

Alle våre møterom er elegant innredet og har alle nødvendige tekniske fasiliteter, slik at møtedagen kan gjennomføres på en produktiv og sømløs måte. Hva passer best til ditt møte?

Møterom 1 - 10 personer
Møterom 2 - 10 personer
Møterom 3 - 8 personer
Møterom 4 - 6 personer
Møterom 5 - 8 personer
Møterom 6 - 10 personer
Møterom 7 - 6 personer

chambre séparée 

Velkommen til The Wells eksklusive Chambre Séparée - et lokale som danner den perfekte rammen for større selskaper, utdrikningslag eller en uformell konferanse i jobbsammenheng.

I vårt Chambre Séparée har du umiddelbar tilgang til spa, alle tekniske fasiliteter og restauranten dekker opp og serverer måltider for deg og selskapet ditt.
Safari Lounge
Multisal

multisalen

The Wells Multisal er et stort og luftig rom med plass til oppunder 100 personer. Dette er lokalet som passer perfekt til en energirik kick off, teambuilding eller større ledersamlinger.

De store vindusflatene slipper inn masse naturlig naturlig lys, akustikken er godt balansert og innredningen er svært behagelig - også til heldagsmøter.

en smakfull opplevelse 

Vårt restaurantkjøkken serverer en utsøkt meny som setter prikken over i-en på møtedagen.

Velg mellom å spise i vår sparestaurant eller få dekket opp inne på møterommet.
Salat

fasiliteter 

Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle tilgjengelig. 

Våre erfarne konferanseteam er alltid tilgjengelig for å sørge for at du og dine møtedeltagere har det dere trenger for en kreativ og ikke minst effektiv arbeidsdag.

BOOK allerede nå

Sikre deg et møterom for høstens styremøte ved å booke allerede nå.

Send oss en mail på booking@thewell.no så kan vi hjelpe deg med å skreddersy din møtedag hos oss.