møtefasiliteter

En dag på The Well er perfekt for påfyll av kunnskap, kombinert med nydelig mat og flotte omgivelser.  På The Well har vi syv flotte møterom for 6-10 personer, i tillegg til én multisal for større arrangementer og eventer. Avslutt gjerne dagen i vårt unike spa- og velværeparadis.
Multisal
Møterom

våre møterom

Alle våre møterom er elegant innredet og har alle nødvendige tekniske fasiliteter, slik at møtedagen kan gjennomføres på en produktiv og sømløs måte. Vi har 7 eksklusive møterom med plass til 6 til 10 møtedeltagere.

Inkludert i møterommene er selvfølgelig tilgang til kaffe, te og vann underveis. I tillegg får alle deltagende en forfriskende helseshot, slik at man kan starte møtet med å fullt vitaminlager.

multisalen

The Wells Multisal er et stort og luftig rom med plass til oppunder 100 personer. Dette er lokalet som passer perfekt til en energirik kick off, teambuilding eller større ledersamlinger.

De store vindusflatene slipper inn masse naturlig naturlig lys, akustikken er godt balansert og innredningen er svært behagelig - også til heldagsmøter.
Multisal
Mat

en smakfull opplevelse 

Vårt restaurantkjøkken serverer en utsøkt meny som setter prikken over i-en på møtedagen.

Velg mellom å spise i vår sparestaurant eller få dekket opp inne på møterommet.

fasiliteter 

Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle tilgjengelig. 

Våre erfarne konferanseteam er alltid tilgjengelig for å sørge for at du og dine møtedeltagere har det dere trenger for en kreativ og ikke minst effektiv arbeidsdag.

BOOK allerede nå

Sikre deg et møterom for høstens styremøte ved å booke allerede nå.

Send oss en mail på booking@thewell.no eller ring oss på +47 480 44 888 så kan vi hjelpe deg med å skreddersy din møtedag hos oss.