Rhassoul & spa

I hele mars kan du booke Rhassoul & spa hver mandag til fredag for kun 645,-

Rhassoul & spa inkluderer Day Pass med heldagsinngang og Rhassoul - et marokkansk leirerituale. Ritualet utføres i et fantastisk dampbad og gir glød til vinterhuden.

Hva er Rhassoul?

Ritualet starter med at man skrubber seg med en skrubb bestående av havsalt. Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet, håret og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy.

Er du gravid? Gi beskjed ved innsjekk på The Well slik at vi kan tilpasse ritualet til deg.

Book Rhassoul & spa nå

Hva er inkludert i Rhassoul & spa?

Inngangsbillett
Få tilgang til hele vårt spa- og badehus som er fylt opp med badstuer, dampbad og bassenger. Du får også tilgang til vårt avslappende uteområdet og det Japanske badehuset.

Tilgang til aktivitetsplanen
Vi arrangerer en rekke spennende badsturitualer og spa-aktiviteter i løpet av en hel dag.

Leie av badekåpe, badetøfler, sauna- og badehåndkle
Under spaoppholdet får du låne våre myke håndklær, badekåpe og badetøfler slik at spa-opplevelsen blir enda mer behagelig.

Rhassoul
Et marrokansk leirerituale som gir huden fukt. Tidspunkt for ritualet booked ved innsjekk på The Well.

Rhassoul & spa koster 645,- og kan kun bookes online.

Book Rhassoul & spa nå