Som mange andre par i starten av 40-årene er Mariann og Kjetil Johansens hverdag fylt til randen. For å få litt balanse legger de fra seg telefonen og arbeidsuka i garderoben og tar en miniferie på The Well.

– Vi skulle gjerne hatt flere timer i døgnet, forteller Mariann. I motsetning til meg er han aldri stressa. Jeg har kronisk stress, han er kronisk rolig. Jeg har sikkert vært på The Well ti ganger for å få litt balanse.

Mariann forteller at hun har et sterkt behov for egentid og velvære, men drar gjerne på The Well sammen med mannen Kjetil. Da tar hun først en behandling før de møtes til middag i badekåpen på The Wells restaurant. Kjetil er enig i at det handler om å finne balanse i hverdagen.

– Jeg tror det er nøkkelen til å ha et bra liv som småbarnsforeldre. Man må finne flytsonen av og til. Av favorittområder på The Well er begge enige i at de liker uteområdet.
– Nå som det er sommer er det store utebassenget utrolig digg, med lounge og drinker ved vannkanten, forteller Kjetil.
– Jeg synes det alltid er deilig ute i de ulike jacuzziene, sier Mariann. Der ute kan man ligge og nyte synet av skogen utenfor. Det er det som er så fint med The Well. Her kan du få litt av alle verdener, for når de fyrer opp musikken i uteloungen er det som å være i St. Tropez!

 

Hvem ville dere anbefalt å dra på The Well?
– Vi har vært der med venner, og Mariann har vært der med både min og hennes mor med stor suksess, forteller Kjetil. I starten ble han selv dratt med av Mariann.
– I starten var jeg skeptisk til spa generelt, men det tok ikke lang tid før jeg var overbevist. Etter at jeg og noen kompiser ble dratt med av konene våre har vi nå begynt å dra dit selv, ta en pils og sitte i badekåpen i stedet for å sitte på en mørk bule i byen. Spesielt liker paret arrangementet Friday Night Louge.
– Det er digg å komme rett etter jobb, gå rett i dusjen og kjenne luktene og følelsen her og kjenne at stresset fra uka bare legges bak deg, forteller Mariann.

Noe av det deiligste her er at man må legge fra seg telefonen i garderoben, så det er ingen barnevakter som får tak i deg, ler hun. 
– Ja, man sitter jo bare å scroller på den telefonen hele tiden, så det er deilig å få fri fra den, sier Kjetil. Her savner jeg ikke at den er borte.

Hvordan er følelsen etter et besøk på The Well?
– Det er alltid rart å komme ut, forteller Mariann. Det er som å ha vært et sted som ingen andre skjønner hvordan er. Verden der ute spinner av gårde som ingenting skulle skjedd, men jeg har jo blitt en helt annen person inne i meg når jeg kommer ut derfra. Man lukter godt, har babyhud og sover godt når jeg har vært her.

The Well er egentid, meditasjon – alt i ett. Rett og slett en deilig time out. Dette må vi gjøre oftere, sier vi hver gang vi går ut derfra.