Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Må jeg bade naken på The Well?

Svaret er nei.

På The Well setter vi de absolutt høyeste krav til renslighet og hygiene. Derfor er det ikke tillatt å benytte badetøy i våre badstuer og dampbad, - unntatt tirsdager som er badetøydag.  Les mer om Den nakne sannhet.

I alle basseng og kulper er det valgfritt å ha på seg badetøy – unntatt tirsdager som er badetøydag.

Ønsker du å ha på deg badetøy er det av hensyn til hygiene og vannsøl kun tillatt å benytte The Wells eget badetøy. Les mer om The Well badetøy

The Well har separate dame-og herregarderober. Her må du dusje naken og vaske deg godt før du går inn i anlegget. Det er så vel åpne som mer lukkede dusjer. I dusjrommet kan du ta på deg badetøy eller et lendeklede, en peshtemal. Ta på badekåpen og gå ut i anlegget.

Når du skal inn i en badstue eller et dampbad og må ta av deg badetøyet, kan du dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal før du tar av deg badetøyet.

Etter badstue og dampbad dusjer du naken av deg svetten i de separate dame- og herredusjene, og tar på deg badetøyet igjen.

Alle må dekke seg til med håndkle eller badekåpe når man beveger seg rundt i anlegget. I baren og restauranten må man ha på seg badekåpe.

Tirsdager er badetøydag. Da er det påbudt med badetøy i alle basseng og kulper. I badstuer og dampbad er det valgfritt å ha på seg badetøy, men alle må dekke seg til med håndkle eller pesthemal. I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man naturligvis dusjer av seg svetten uten badetøy. Skyll badetøyet godt.

Badetøy på The Well

Badetøydag hver tirsdag

Det betyr at det er påbudt å benytte badetøy i hele anlegget. I restauranten, barer, lounger og terrasser skal man i tillegg ha på seg badekåpe over badetøyet.  I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man vasker seg naken.

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget spesialutviklede badetøy (velg mellom bikini, badedrakt, shorts og speedo) som du kjøper i resepsjonen ved ankomst. Ta det med hjem etter bruk, vask det og benytt det ved neste besøk.

Resten av dagene i uka vil det fortsatt være valgfritt om man vil benytte badetøy i basseng og dusjer - og man kan dekke seg til med pesthemal eller håndkle i sauna og dampbad.

Se vårt badetøy her