- Jeg kjenner at jeg blir inspirert

Da håndverkeren Martin Kyrkjebø (32) første gang kom inn på The Well lot han seg imponere av hvor gjennomtenkte alle detaljene i Nord-Europas største spa- og badehus var.

- Det var samme følelsen av å gå inn i Vatikanet eller andre svære severdigheter. Så lot jeg øynene hvile på detaljene, koblet ut arbeidshverdagen, mens jeg slappet av i de mange bassengene og badstuene. Det er så stort her at man får mye plass for seg selv.

Motvirker vonde muskler

Martin arbeider med installasjon av ventilasjonssystemer på dagtid og studerer miljø, klima og innovasjon på kvelden. Med en hektisk og selvstendig jobb der det er mye å holde styr på, mener han at et besøk her hjelper mot lange dager og vonde muskler.

- Stresset setter seg ofte i nakken. Derfor blir jeg ofte stående i vannstrålene her som masserer skuldrene. Jeg har også tatt massasje her, øvre rygg-massasje som jeg aldri har kjent maken til. Etterpå kom jeg ut som et nytt menneske.

Blir inspirert

- Jeg må jo innrømme at håndverkeren i meg blir veldig interessert når jeg er her. Det er ingen ting som er tilfeldig. Alt fra badstuen som er utarbeidet med små gullfliser, dusjene med ulike farger i forhold til temperatur og trykk, hvordan alle vegger er ulikt dekorert og badstubenkene er formet for best mulig komfort - det gir et veldig eksklusivt preg og jeg kjenner at jeg blir inspirert.

Her kobler jeg helt ut
Hjemme har han samboer og en toåring. Når de får barnevakt drar Martin på The Well sammen med samboeren sin for å pleie forholdet.

- Her kan vi prate helt i fred, hvile, spise mat og ta et glass vin sammen. Alle som jobber her er så profesjonelle, myke i tonen og rolige. Så du er godt passet på fra du kommer inn døra til du går igjen og det er deilig når vi har så mye å passe på ellers.

Flere favoritter

- Av det jeg har prøvd så vil jeg trekke frem dusjene, grotten med de ulike vannfallene og den tropiske saunaen med fuglekvitter. Ellers vil jeg bare trekke frem det å være her. Jeg blir så avslappet at når jeg legger meg i en av loungestolene så sovner jeg med det samme. Jeg har vært på andre spa og blitt fort lei. Men her har vi har vært i over 7 timer hver gang og jeg tror ikke vi har prøvd alle de ulike stedene enda. Med alt som finnes her så kan man lett fylle en hel dag. Og da klarer jeg å virkelig slappe av, og å finne roen.

Bestill din inngang her