Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Vi setter kvinnekroppen i fokus 12. november

Velkommen til en helaften for alle nybakte og
vordende mødre!

Sammen med Oslo Kvinnehelsesenter arrangerer vi en spennende kveld der du kan lære mer om kvinnekroppen, det som skjer under og etter en fødsel og ikke minst nyte egentid på spa!

Mommy Meet Up er et eksklusivt arrangement som foregår i Safari Lounge fra kl. 16:00 den 12. november. Billetten koster 545,- og inkluderer heldagsinngang til The Well, leie av badekåpe og håndklær, foredrag i regi av The Well og Oslo Kvinnehelsesenter, servering av The Well juice og pizza og fri tilgang til The Wells fasiliteter i hele åpningstiden.

Kjøp billett her

Bli inspirert av kunnskapsrike kvinner!

På Mommy Meet Up får du høre et lærerikt og interessant foredrag av dyktige fagpersoner fra The Well og Oslo Kvinnehelsesenter. I tillegg snakker Sigrun og Helene fra podcasten Femihelse om nettopp femihelse, og sexolog Iselin Guttormsen snakker om sex etter fødsel. 

INNHOLD I KVELDENS FOREDRAG:

  • Spa og graviditet, Aleksandra Paulsen - massør
  • Endringer i kvinnekroppen under et svangerskap, Cathinka - jordmor
  • Hva er forskjellen på bekkenlåsning og bekkenløsning?, Siri - kiropraktor
  • Fjerde trimester og tiden etter fødsel, Helene - osteopat
  • Underlivet etter fødsel, Tine - osteopat
  • Fokus på kvinnehelse, Sigrun Stenseth og Helene Svabø fra podcasten Femihelse
  • Sex, Iselin Guttormsen - sexolog og blogger
  • Avslutning ved Aleksandra Paulsen - massør

Foredraget starter kl. 17:00 og varer til ca. kl. 18:30.
Klokken 19:00 blir det servering av pizza i vår restaurant til alle deltagere på Mommy Meet Up.

Disse er med å arrangere Mommy Meet Up

Oslo Kvinnehelsesenter ble etablert i 2016 og er et tverrfaglig trening- og behandlingssenter for alle kvinner og barn. Dette er den første og eneste tverrfaglige osteopatklinikken i Norge som samkjører behandling, trening og kurs rettet mot kvinner og bekkenplager.

Tine Oppedal er Osteopat og daglig leder/ eier av Oslo Kvinnehelsesenter. Hun jobber med alt av muskel- og skjelettplager og har fordypet seg i svangerskapsproblematikk, gynekoligiske plager, spedbarn og idrettsplager.

Helene Victoria Ausland er Osteopat og trener på Oslo Kvinnehelsesenter. Hun er spesielt interessert alt innenfor kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelser og mage/tarm-problematikk.

Siri Johansen er kiropraktor og jobber med alt av muskel- og skjelettproblematikk hos voksne og barn. Hun utreder blant annet amme- og tungebåndsproblematikk hos spedbarn og jobber med bekken og ryggsmerter hos gravide.

Cathinka Devor Lunde er jordmor og akupunktør og hun jobber blant annet med gravide, nybakte mødre og med kvinnehelse generelt. Hun ønsker å være en brobygger mellom østlig og vestlig medisin og er svært interessert i akupunktur relatert til kvinnehelse, svangerskap og fødsel.

Les mer om Oslo Kvinnehelsesenter her

Aleksandra Paulsen er avdelingsleder for The Wells kroppsterapeuter og hun har jobbet på The Well siden oppstarten i 2015. Hun er utdannet innen klinisk psykologi og massasjeterapi.

På Mommy Meet Up snakker hun om viktigheten av å ta vare på seg selv under et svangerskap og hvordan man kan benytte seg av spa som en måte å pleie seg selv både under og etter et svangerskap

Iselin Guttormsen er sexologen som virkelig kan snakke om sex på en avslappet måte. Hun skriver bloggen iselinguttormsen.blogg.no, taler ofte kvinners sak og legger sjeldent noe imellom. 

På Mommy Meet Up snakker Iselin om sex etter fødsel.

Sigrun og Helene står bak podcasten Femihelse som tar for seg kvinnehelse fra A-Å. I podcasten stiller de spørsmål til en ekspert slik at både lytterne og programlederne kan bli litt klokere på nettopp kvinnehelse. De to har også nylig gitt ut boka Femihelse som har fått braksuksess.

På Mommy Meet Up snakker Sigrun og Helene om femihelse.