- En investering i helsen

– Å besøke The Well er å investere i helsen! Mona Vagmo (49) er ingen hvemsomhelst innen helse. Som gründer av helseportalen Caluna er hun for ekspert å regne! - Stress stjeler energi og helse. Derfor er et besøk hit en investering, sier hun.

Mona beskriver det som en mental detox: 
- Jeg tømmer hjernen og roer kroppen når jeg kommer hit til The Well, sier hun. Omgitt av damp og urteduft.
– Etter besøket er det som om roen har inntatt meg.
Mona sammenligner det med mindfullness.
– Mange bruker tusenvis av kroner på slike kurs. For meg gjør en månedlig tur hit samme nytte. Her er det dessuten stort nok til at jeg finner bad og saunaer der jeg kan være helt alene. Det hadde jeg ikke ventet, og ble bergtatt fra første besøk. 

Mona mener at særlig voksne kvinner bør unne seg besøk hit. For rolig tankeflyt og egentid.
– Men her er supert for par også. En ”boost” for kjærligheten, smiler Mona. Hun anbefaler også å dra med venninner. Første gang Mona var på The Well kjentes det tryggest å ankomme med en venninne. Hun ler:
– Jeg var litt skeptisk til nakenheten... Men så skjønte vi jo fort at ikke alle går nakne rundt hele tiden. 
– Det som er av nakenhet kjennes naturlig. 
– Vi kjøpte middagspakken, prøvde alle mulige bad og saunaer – fantastisk! Hun hadde aldri trodd det, men sannelig satt ikke Mona der med venninnen og ble enige om at neste gang, da skulle de jammen droppe badetøyet!  

Monas yndlinger? Ikke lett å velge. Men om hun må:
– Aufguss i skogssaunaen. Den er bare helt nydelig… I badstue med instruktør som vifter så du blir truffet av varmebølger og skogsdufter. Hvilken balsam for kropp og sjel! Mener helsegründeren.

Bestill din inngang her