Unn deg selv en spadag hos oss!

Denne pakken må bookes 48 timer frem i tid.

Start 2020 med ny energi og masse overskudd!

Bestill pakken New You online - vi fikser resten! Spa-pakken inkluderer både massasje, Rhassoul, tilgang til alle faste aktiviteter på The Well og én velsmakende rett fra dagens meny.

Når du har gjennomført bestillingen online, tar vi kontakt med deg per telefon for å booke inn behandlingene dine slik at du får en skreddersydd spadag hos oss.  

New You-pakken inneholder

  • Heldagsinngang til The Well
  • Leie av badekåpe, saunahåndkle, badehåndkle og badetøfler
  • Tilgang til alle faste aktiviteter på The Well
  • Pesthemal - et dekkende lendeklede i bomull
  • Én valgfri signaturrett fra dagens meny - se våre menyer her
  • Rhassoul - Marokkansk leirebad 
  • The Well Balanced 50min - en avslappende massasjebehandling

New You koster 1590,- mandag-fredag / 1790,- lørdag-søndag

NB! New You må bookes 48 timer i forkant.

Bestill New You her

The Well Balanced 50min

The Well Balanced er en full kroppsmassasje som løser opp anspent muskulatur. Terapeuten jobber med middels trykk og klassiske teknikker som øker blodsirkulasjonen og bidrar til restitusjon. Dette er en massasjebehandling som gjør at du kan starte det nye året med lave skuldre og god energi i kroppen.

The Well Balanced som er inkludert i New You gjøres ikke på gravide. Er du gravid og ønsker pakken New You? I så fall kan du booke pakke online og så endrer vi til en gravidbehandling mot et mellomlegg ved innsjekk.

Rhassoul - Marokkansk leirerituale

Ritualet starter med at man skrubber seg med en skrubb bestående av havsalt. Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet, håret og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Du fortjener å starte 2020 med en skreddersydd spadag på The Well!

New You kan kun bookes og benyttes i januar.