- Her er det enkelt å leve i øyeblikket

Rebekka er 40 år, har tre barn og jobber som jordmor. På The Well finner hun velvære og ro.

- Det kan være vanskelig å leve i øyeblikket i hverdagen. I det øyeblikket jeg legger meg i utebassenget Onsen er jeg helt tom for hverdagens krav. Jeg gir meg selv anledning til å nyte uten stresset som jager. Her er det enkelt å leve i øyeblikket, sier Rebekka.

Rebekka her en hverdag som mange kjenner seg igjen i. Turnusarbeid i et hektisk yrke og med tre barn kan det være krevende å finne roen. Hun har vært på The Well flere ganger med venninner, i dag skal hun være alene. Meditere litt, sier hun.

Hva er dine yndlingssteder på The Well?
- Det er så mye her at jeg ikke har prøvd alt. Jeg liker å gå rett ut i det store bassenget ved inngangen. Der får jeg oversikt, kan begynne å senke pulsen og stå i de ulike vanndysene som masserer ulike deler av kroppen. Onsen er som sagt også en favoritt. Det er et grunt og varmt utebasseng der man kan ligge å se på himmelen og være varm selv når det er kaldt ute. Av saunaene liker jeg loftssaunaen. Den er en av de varmeste og det liker jeg. Det er en utfordring i det, å mestre varmen. Og så er følelsen etterpå fantastisk.

Hvordan var ditt første besøk på The Well?
- Jeg ble veldig overrasket. Ikke bare over hvor stort og fint det var, men jeg må ærlig innrømme at jeg var skeptisk til nakenheten. Jeg er ganske bluferdig av meg, men i det jeg kom hit var det ikke et problem. Måten det er løst på er så naturlig, og alle er der for å slappe av, ikke se på hverandre. Det skjedde noe med meg der inne, etter kort tid var jeg blitt en del av The Well, der jeg ble mindre selvbevisst. Jeg tenker ikke på å holde inn magen eller hvordan jeg ser ut, jeg bare er og det føler jeg at alle opplever rundt meg også. Etterpå var jeg i en deilig og rolig tilstand og visste at hit skulle jeg tilbake.