Ritualet starter med at man såper seg inn med en natursvamp og varmt såpevann inne i dampbadet. Såpen som brukes inneholder olivenolje og eterisk olje av eukalyptus, og dette danner sammen et silkemykt såpeskum. Svampen er av typen honeycomb,den har en antibakteriell effekt og fjerner døde hudceller på en skånsom og god måte. Etter innsåpingen skylles kroppen fri for såpeskum og man vender tilbake til dampbadet.

Videre fortsetter man med å påføre leiren i ansiktet og på kroppen. Leiren som brukes er hentet fra Atlasfjellene i Marokko. Den inneholder mineraler og har sporstoffer av magnesium og sink som huden bruker for å fornye hudceller. Leiren skal virke på huden i 8-10 minutter inne i dampbadet før den skylles av.

Rhassoul-ritualet avsluttes med en fuktgivende bodyspray laget av appelsinblomstvann. Denne sprayen har en forfriskende effekt og kan brukes på både kroppen og i ansiktet.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Innsåpning og påføring av leire utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, og foregår uten badetøy. 

Rhassoul koster 195,- per person og kan bookes i Resepsjonen og Wellness Bar.

Er du gravid? Gi beskjed når du booker Rhassoul slik at vi kan tilpasse ritualet til deg.

Rhassoul for gravide starter med en kroppsskrubb. Du får utdelt en natursvamp som du bruker til å skrubbe og eksfoliere huden på hele kroppen. Såpen du bruker sammen med svampen består av olivenolje og eukalyptus, og sammen med vann dannes det et silkemykt såpeskum. Videre påfører du en ansiktsmaske av leire som skal virke på huden inne i selve dampbadet. Ritualet avsluttes med en fuktighetsgivende bodyspray som består av blomstervann som både virker beroligende og forfriskende på huden.