Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Rhassoul

Denne behandlingen kan ikke bestilles på våre nettsider. Vennligst ta kontakt på booking@thewell.no eller tlf.: +47 480 44 888

Ritualet starter med saltskrubb av hele kroppen. Skrubben fjerner døde hudceller og øker blodsirkualsjonen og forbereder huden på den behandlende leiren. La saltet virke rundt fem minutter på huden før du dusjer det av deg. Gå tilbake i Rhassoul-dampbadet som har en dempet belysning og en behagelig luftfuktighet. I dette rommet påfører du leiren i et jevnt lag over hele kroppen. Slapp av og nyt det vakre rommet mens leiren behandler huden din. Leiren er hentet fra Atlasfjellene i Marokko og har spesielle hudvennlige egenskaper. Denne leiren har blitt brukt i tusener av år og er kjent for sin helbredende virkning. Etter at leiren har virket i rundt 20 minutter dusjer du av deg leiren. Avslutt ritualet med å påføre en fuktgivende bodylotion over hele kroppen.

Når ritualet starter blir du tatt imot av en bademester utenfor Rhassoul-dampbadet i første etasje. Saltskrubb og leireinnpakning utføres på egenhånd. Rhassoul utføres som gruppebehandling, kan forhåndsbestilles eller bookes ved ankomst og som drop in i Wellness baren. Ritualet foregår uten badetøy.

195,-