SUMMER CLUB AT THE WELL

Summer Club er det perfekte stedet å tilbringe en avslappende sommerdag! Gjør deg komfortabel i en av våre elegante solsenger eller lounger og nyt følelsen av å være på en eksklusiv Beach Club på den vakre franske rivieraen, og en atmosfære som tar deg med til en verden av avslapning og luksus.

Vår nye utendørs Warm Pool og våre Jacuzzi holder 35°C, mens det store utebassenget holder herlige 28°C. Poolside Bar ved bassenget serverer et utvalg av forfriskende drikker & snacks.

Summer Club er åpen for alle dagspa & hotellgjester.
Inngang til The Well Spa & Summer Club i hele sommer fra kr. 495,-

 

Summer Club 2022 22
2021.06.02 Thewell CE S29 6722

Poolside bar

Enten du vil prøve en av våre signaturcocktail's eller nyte en hjemmelaget smoothie, er våre erfarne bartendere klare til å tilfredsstille dine ønsker. Sett deg ned i en behagelig lounge og la deg bli bortskjemt av vår førsteklasses service mens du nyter livet i vårt sommerparadis.


Med en sofistikert atmosfære og imøtekommende personale, er dette stedet hvor bekymringer forsvinner og rene øyeblikk av glede tar over. La oss ta vare på deg og skape uforglemmelige minner ved bassenget. Velkommen til en verden av ren avslapning og fornyet energi.

Poolside Party med noen av
Norges beste DJ's 

Velkommen til avslappende loungemusikk hver lørdag hele sommeren fra kl.13.00 - 17.00. 

03. JUNI Offisiell åpning av Summer Club med DJ Marianne Jemtegård

10. JUNI DJ Anine Stang

17. JUNI DJ Seaweed Girls

24. & 25. JUNI  Åpning av Pride Week med DJ Anine Stang & Marianne Jemtegård

01. JULI DJ Seaweed Girls

08. JULI DJ Anine Stang

 

15. JULI DJ Marianne Jemtegård

22. JULI DJ Seaweed Girls

29. JULI DJ Anine Stang

05. AUGUST DJ Seaweed Girls

12. AUGUST DJ Marianne Jemtegård

19. AUGUST Offisiell avslutning på Summer Club med DJ Anine Stang

 

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at, om du ønsker, kan du bade og dusje naken i ute- bassenger og dusjer. Du kan selvfølgelig bruke badetøy om du ønsker det.

Vårt store uteområde består av naturlig adskilte områder med ulike kleskoder. Rundt det store bassenget ber vi om at du dekker deg til med badetøy, pesthemal eller håndkle når du benytter solsenger og lounger. Du kan være naken når du beveger deg til og fra bassenget, saunaen, utedusjene osv.

Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner velvære på nettopp denne måten. Andre finner velvære med å ha badetøyet på. Begge deler er helt greit, og det viktigste er at man skal føle seg komfortabel og velkommen uansett hva man velger.

2021.06.02 Thewell CE S31 7103
2021.06.02 Thewell CE S32 7369

NYT SOL OG LUFT MOT NAKEN HUD

 

Søker du etter et sted hvor du kan sole deg naken, føle deg i ett med naturen og oppleve friheten og velværen av elementene sol, luft og vann mot naken hud?

På The Well er det to uteområder hvor du kan nyte solen i Adam og Evas drakt. I området ved det nye Warm Pool og Jacuzziene er det valgfritt om du vil ha på deg badetøy. I Private Garden, som ligger helt innerst mot skogen, må alle nyte solen og naturen i Adams og Evas drakt. I Skulpturskogen velger du selv om du vil spasere naken eller dekke deg til.

 

NYHET! 

Skulpturskogen

 

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

I Skulpturskogen kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som vil både glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Finn din egen favorittskulptur, sett deg ned på en benk og betrakt den, eller la hendene dine stryke over den. Hør på fuglekvitteret, kjenn brisen mot huden og vær til stede i nuet - og i kunsten. Det er velvære. Det er The Well.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra og er kun tilgjengelig for våre spa-gjester. Stien begynner ved Poolside Garden - nord for utebassenget - hvor det er stativer der du har mulighet til å henge fra deg badekåpe & håndkle.

Kunststi