THE WELL Summer Club 

 

The Well Summer Club i vårt uteområde er det perfekte stedet å tilbringe en avslappende sommerdag. Her kan du nyte forfriskende mat og drikke – og herlig sommerstemning. Det spilles deilig lounge-musikk, og du opplever lett en magisk Beach Club stemning.

Utebassenget holder behagelige 28°C, og er like herlig i solskinn som på en regnfull dag. På The Well står opplevelsene i kø. Vårt overordnede mål er å tilby en unik kombinasjon av helsefremmende velvære, nytelse og selvpleie som skal omfavne våre gjester fra ankomst til avreise.

 

2021.06.02 Thewell CE S28 6587
2021.06.02 Thewell CE S01 0140

ALLTID BEHAGELIG BADETEMPERATUR

Varmt vann & frisk luft 

På uteområdet på The Well er det over 200 solsenger, parasoller, stort oppvarmet badebasseng, 2 jacuzzi, badstue, 8 utedusjer og uteservering. Nytt av året er Skulpturskogen med myke anlagte stier og over 30 skulpturer. Videre vil vi i løpet av høsten åpne et nytt stort Warm Pool som vil holde 35 °C.

Vårt store uteområde består av naturlig adskilte områder og har ulike kleskoder. Rundt det store badebassenget ber vi deg å ha på deg badetøy eller dekke deg til når du benytter solseng og lounger. Det er valgfritt å bade med eller uten badetøy. Du kan være naken når du beveger deg til og fra bassenget, saunaen og utedusjene.

 

Kontinentale badetradisjoner

 

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at du kan bade naken i alle våre bassenger, men du kan selvfølgelig også bruke badetøy hvis du ønsker det.

I badstuene er det ikke tillatt med badetøy - med unntak av tirsdager som er badetøydag, det kan du lese mer om her.

2021.06.02 Thewell CE S31 7103
2021.06.02 Thewell CE S32 7369

NYT SOLEN MOT NAKEN HUD

 

Søker du etter et sted hvor du kan sole deg naken, føle deg i ett med naturen og oppleve friheten og velværen av elementene sol, luft og vann mot naken hud?

Vårt store uteområde består av naturlig adskilte områder med ulike kleskoder. I området ved jacuzziene er det valgfritt om du vil være naken eller ha på deg badetøy. I Poolside Garden, som ligger helt innerst mot skogen, må alle nyte solen og naturen i Adams og Evas drakt.

Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner velvære på nettopp denne måten. Andre finner velvære med å ha badetøyet på. Begge deler er helt greit, og det viktigste er at man skal føle seg komfortabel og velkommen uansett hva man velger.

 

NYHET PÅ THE WELL

Skulpturskogen

 

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

I Skulpturskogen kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som vil både glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Finn din egen favorittskulptur, sett deg ned på en benk og betrakt den, eller la hendene dine stryke over den. Hør på fuglekvitteret, kjenn brisen mot huden og vær til stede i nuet - og i kunsten. Det er velvære. Det er The Well.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra og er kun tilgjengelig for våre spa-gjester. Stien begynner ved Poolside Garden - nord for utebassenget - hvor det er stativer der du har mulighet til å henge fra deg badekåpe, håndkle, etc.

Skulpturstien åpner offisielt i august, men du er hjertelig velkommen til å se de første tyvetalls verkene allerede nå. 

Kunststien