NORDISK KLIMA & UTESPA

Kombinasjonen av varme og kulde har en rekke helsefordeler, og det nordiske kjølige klima intensiverer opplevelsen av varmen inne i spaanlegget på The Well.

Vi anbefaler derfor at du går ut i den friske luften i løpet av ditt besøk hos oss - kanskje det også frister med et bad i utebassenget eller å synke ned i varme bobler i en jacuzzi?

 

2021.06.02 Thewell CE S36 7912
Outside Pool Cold Bath 2

Varm sauna & frisk luft 

Isbading har lange tradisjoner og er kjent for å gi helsemessige effekter. Ikke bare er nedkjøling er mentalt oppkvikkende, det setter også fart på blodsirkulasjonen og kan til og med styrke immunforsvaret ditt.

Ta et isbad inne i kaldkulpen, eller i vårt utebasseng.Utebassenget har åpent i forbindelse med enkelte sparitualer gjennom vintersesongen. 

 

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at du kan bade naken i alle våre bassenger, men du kan selvfølgelig også bruke badetøy hvis du ønsker det.

I badstuene er det ikke tillatt med badetøy - med unntak av tirsdager som er badetøydag, det kan du lese mer om her.

Utedusj
Skulpturskog

NYHET! Åpner 10. juni 2023

Skulpturskogen

 

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

I Skulpturskogen kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som vil både glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Finn din egen favorittskulptur, sett deg ned på en benk og betrakt den, eller la hendene dine stryke over den. Hør på fuglekvitteret, kjenn brisen mot huden og vær til stede i nuet - og i kunsten. Det er velvære. Det er The Well.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra og er kun tilgjengelig for våre spa-gjester. Stien begynner ved Poolside Garden - nord for utebassenget - hvor det er stativer der du har mulighet til å henge fra deg badekåpe, håndkle, etc.

Skulpturstien åpner offisielt 10.juni 2023, men du er hjertelig velkommen til å se de første tyvetalls verkene allerede nå.