Sommerparadis

Finnes det noe bedre sted å tilbringe sommerdagen enn på The Well? Vårt store uteområde i 3. etasje består av et stort svømmebasseng, to jacuzzi, utedusjer, sauna, over 100 solsenger og sittegrupper.

Velkommen til vårt sommerparadis!

 

Poolside terrace

Perfekt badetemperatur

Utebassenget holder 28 deilige varmegrader, så her trenger du ikke å bekymre deg for kjølige badetemperaturer. Skulle du ønske noe enda varmere kan du prøve en av jacuzziene våre, eller bli med på en het aufguss i Skogsaunaen.

Hvis du trenger litt avkjøling anbefaler vi en frisk dusj i utedusjen.

late sommerdager i solen

Vi har over 100 solsenger og flere sittegrupper på uteområdet vårt, i tillegg til skyggefulle parasoller for solrike dager. Ute hos oss er det derfor god plass til å nyte sommerdagen fra morgen til kveld.

Når du forlater uteområdet ber vi deg om å ta med håndklær og badekåpe, slik at solsengen står klar til noen andre som skal nyte sommersolen.
Par i loungestoler
Mann i basseng

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at du kan bade naken i alle våre bassenger, men du kan selvfølgelig også bruke badetøy hvis du ønsker det.

I badstuene er det ikke tillatt med badetøy - med unntak av tirsdager som er badetøydag, det kan du lese mer om her.
image-with-text

Vårt uteområde består av 3 naturlig adskilte soner med solsenger, med ulike regler for bruk av badetøy. Derfor er vi sikre på at du finner et sted der du kommer til å trives.

Vi ber om at du alltid har et håndkle under deg på solsengen, uansett hvilken sone du befinner deg i.

Poolside TerraCe & UPPER POOLSIDE TERRACE

Området rundt utebassenget heter Poolside Terrace og Upper Poolside Terrace.

Du må ha på deg badetøy eller dekke deg til når du benytter solsenger og lounger i denne sonen. Du kan være naken når du beveger deg til og fra bassenget, sauna og dusjene.
Poolside garden

Poolside Garden

Poolside garden er en stille og rolig sone for enden av utebassenget - helt øst på The Well. Poolside garden ligger inn mot skogbrynet og her kan du nyte både solen og naturen naken.

I Poolside garden er det ikke tillatt med badetøy.

jacuzzi Terrace

På Jacuzzi terrace finner du både solsenger og lounger. Her er det stille og rolige omgivelser, og du er omgitt av blomsterbed med friske sommerblomster.

Jacuzziene holder rundt 35 varmegrader og det er plass til 4 gjester av gangen i de boblende bassengene. 

På Jacuzzi terrace er det valgfritt å benytte badetøy, så du kan sole deg både med og uten badetøy.
Jacuzzi terrace