vinterspa

Kombinasjonen av varme og kulde har en rekke helsefordeler, og høst- og vinterkulden intensiverer opplevelsen av varmen inne i spaanlegget på The Well.

Vi anbefaler derfor at du går ut i den friske luften i løpet av ditt besøk hos oss - kanskje det også frister med et isbad i utebassenget eller å synke ned i varme bobler i en jacuzzi?

Velkommen til vinterspa på The Well!

Matshoot Januar 2021 039
Isbad 2

energigivende kyldegys

I vintersesongen holdes utebassenget åpent slik at man kan ta et oppkvikkende isbad etter aufguss i Skogsaunaen eller hvis kroppen kjennes varm etter et lengre oppholde inne i spa.

Utebassenget holder ca. 14 grader i vintersesongen og det oppleves som svært avkjølende og oppkvikkende på den varme huden. Etter at man har tatt et isbad vil man oppleve at varmen brer seg i kroppen og at man får nye energi - mange vil si at man rett og slett blir gladere av et iskaldt bad!

varme, brusende bobler

I uteområdet har vi to store jacuzzier med varme, brusende bobler. Det er en fantastisk opplevelse å være i det varme vannet når luften er isende kald og stjernene kikker frem fra vinterhimmelen. 

20180309 DSC1547 Edit 2 3
Marika Redigert The Well 036

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at du kan bade naken i alle våre bassenger, men du kan selvfølgelig også bruke badetøy hvis du ønsker det.

I badstuene er det ikke tillatt med badetøy - med unntak av tirsdager som er badetøydag, det kan du lese mer om her.