Sommeren er her - på Summer Club at The Well

Velkommen til årets sommerdestinasjon no. 1

Tilbring sommerdagen i solen ved utebassenget som holder 28 deilige varmegrader. Avkjøl deg med en frisk drink servert fra Pool baren. Ta en langsom svømmetur og delta på aufguss som fyrer i gang blodsirkulasjonen. Vi spiller avslappende lounge beats over høyttalerene ved utebassenget, og legger til rette for at du skal få en fantastisk sommeropplevelse.

Book inngang nå

Restauranten

Grunnet ombygging av kjøkkenet har vi i sommer flyttet restauranten til uteterrassen i 3. etasje. Vi serverer en forenklet sommermeny i hyggelig omgivelser. Pool baren serverer også friske drinker og juice. 

Scrub Cart

Bli sommerklar med eksfolierende saltskrubb til både kropp og ansikt. Når du skrubber huden jevnlig bevarer du brunfargen lengre, i tillegg til at du får en sunn og frisk glød i huden. 

I hele sommer kan du blande din egen saltskrubb fra vår Scrub Cart ved utebassenget. Fra Scrub Carten kan du sette sammen din favorittskrubb basert på ulike saltblandinger, eteriske oljer og andre velduftene elementer som roseknopper og tørket lavendel. 

Get ready for a glowing summer

Summer Glow Facial for kun 895,-

Gå sommeren i møte med frisk hud! Unn deg selv en klassisk ansiktsbehandling som nærer og gjenoppretter hudens naturlige fuktighet, i tillegg til å tilføre glød og spenst. Terapeuten bruker produkter tilpasset din hud slik at ditt resultat blir helt optimalt.

Book behandling nå