Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Verdens helsedag

Verdens helsedag 7. april

FNs bærekraftsmål nr 3 går ut på å sikre god helse og fremme livskvaliteten for alle.
Vi hjelper deg å ta ekstra vare på deg selv denne helgen og du får spesialpris på inngang til 395,- (ord. pris 545,-) både lørdag 7. april og søndag 8. april.

Verdens helsedag markerer opprettelsen av WHO i 1948. Organisasjonen har sitt hovedkontor i Genève i Sveits. Verdens helsedag skal skape entusiasme, solidaritet, støtte og handling som kan bedre helse og velferd for alle mennesker.

Ta vare på helsen din

  • Et besøk på The Well er godt for din helse og velvære
  • Senk skuldrene og la stresset forsvinne
  • Vann er helse i hver dråpe
  • Hydroterapi løser opp muskelspenninger og lar deg slappe av
  • Tren blodårene dine med Dr. Kneipss metode

Hva badstu gjør for deg

Finsk sauna er av de fleste ansett som det mest helsebringende varmerom. Mange vitenskapelige medisinske studier bekrefter påstanden. I en finsk sauna vil pulsen øke med ca. 50% og ta deg med på et intenst svettetokt. Begge deler vil gjøre deg svært godt.

Mild, fuktig varme som får virke over lengre tid, gjør spesielt godt for luftveiene. Dampbad lindrer reumatiske smerter, renser og gjør huden glatt og myk. I tillegg vil du oppleve samme effekt på kroppen som i en sauna: Kroppens slaggstoffer skilles ut gjennom huden, men på en lavere temperatur. Dampen er tilsatt eteriske oljer som er spesielt viktige for å åpne luftveiene. Oljene trekker seg også inn i huden og gjør deg godt. Våre dampbad har temperaturer på 40 -47 grader og en luftfuktighet på 80% - 100%.

Eller benytt gjerne dr. Sebastian Kneipps metode: dusj i iskaldt vann begynn med føtter og legger, fortsett oppover lårene, deretter mage og rygg før du lar det iskalde vannet renne over skuldre og bryst. Finnene dusjer alltid hodet til sist. Avkjølingen er like viktig som oppvarmingen.