Søndag 11. september har vi et spennende program på The Well! Du har muligheten til å bli med på en unik watsu-opplevelse med Franziska Lang fra The Well og multi-instrumentalist Tal Coleman som spiller klangskålene. I tillegg har Franziska og Tal "Flyt med klangbad" flere ganger i løpet av dagen.

Tal Coleman

Vi har besøk av Tal Coleman denne dagen som vil spille på klangskålene i vannet, både under Flyt med klang og watsu-behandlingen. Tal er en dyktig musiker, komponist, story teller og multi-instrumentalist som har studert og jobbet med musikk de siste 25 årene. Tal holder til daglig meditasjon konserter, "sound showers" og workshoper med "sacred sound-Nada yoga". Hun har utgitt syv plater med musikk for meditasjon, avslapning og velvære.

Flyt med klangbad

Flyt med klangbad er en populær aktivitet som foregår i den behagelig oppvarmede varmkulpen. Du ligger og slapper av på flytepølser, samtidig som du bades i lyd og vibrasjoner fra klangskålene som Tal spiller på i vannet. Det varme vannet sammen med klangskålene gir deg en god, avslappende opplevelse og stresset i kroppen senker seg.

Flyt med klang er inkludert i din inngangsbillett og førstemann til mølle gjelder. Det er plass til 8 personer per gruppeflyt og denne søndagen har vi aktiviteten fem ganger i løpet av dagen.

Watsu med klangbad

Watsu er en passiv bevegelsesbasert behandling. På The Well gjennomføres Watsu i Varmkulpen, i deilig, varmt vann på 35 grader. Under en behandling flyter du vektløst i det varme vannet mens Watsu terapeut Franziska fører deg sakte gjennom vannet og følger naturlige bevegelsesmønstre i kroppen. Du slapper godt av mens kroppen strekkes og tøyes og du får behagelig trykkpunktsmassasje. Under hele behandlingen holdet hodet ditt over vannflaten.

Unikt denne søndagen er at Tal Coleman er med i vannet under behandlingen og spiller på klangskålene. Klangbadet hjelper deg til dyp avslapning og gjør at du lettere gir slipp til behandlingen og terapeuten.

Pris Watsu med klangbad 30 min:  495,-

Program søndag 11. september

11.00 Watsu behandling 30 min. med klangbad (forhåndsbestilles)
12.00 Flyt med klangbad 15 min, maks 8 pers
12.30 Flyt med klangbad 15 min, maks 8 pers
13.30 Watsu behandling 30 min. med klangbad (forhåndsbestilles)
15.00 Flyt med klangbad 15 min, maks 8 pers
15.30 Flyt med klangbad 15 min, maks 8 pers
16.30 Watsu behandling 30 min. med klangbad (forhåndsbestilles)
18.00 Flyt med klangbad 15 min, maks 8 pers

Disse aktivitetene kommer i tillegg til vanlig aktivitetsplan.