The Well Summer Club er et sted hvor mennesker møtes i en oase av velvære og glede. En beach club uten strand – med stort svømmebasseng og spa!

Nyt dagen i solen ved utebassenget i en behagelig solseng, få servert snack og kalde forfriskninger fra Poolside Bar, alt dette til lyden av god lounge-musikk.

Ta en dupp i utebassenget (25x8 meter) som holder 28 grader, eller prøv de øvrige 10 bassenger og boblebad, svett ut i noen av de 15 badstuer og dampbad og vær med på noen av våre mer enn 10 daglige badsturitualer. Unn deg også en deilig massasje eller annen spa-behandling.

The Well Restaurant, med deilig uteservering fra grillen, tilbyr både lunsj- og middagsservering.

Ved soling utendørs må alle dekke seg til med badetøy, håndkle eller peshtemal.  I vår nye Poolside Garden (ved utedusjene) er det tillat å sole seg uten badetøy. I utebassenget og boblebadene er det valgfritt å bade med eller uten badetøy, - samme regel som inne.

The Well Summer Club – med lounge-musikk og Poolside Bar arrangeres hver dag i hele sommer fra kl. 12:00 – 18:00. Uteområdet, og hele The Well, er åpent alle dager fra 10:00 – 22:00. Ved dårlig vær flyttes arrangementet til området rundt vårt store innendørsbasseng.

Bestill din inngang her