Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i tv og radio. 

Hun har praktisert Ashtangayoga siden 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i Vinyasa Flow også kalt FlytYoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pusten og asaene/posisjoner som settes etterhvert sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser,- og dette er noe alle klarer!

Henriette er og opptatt av forståelse av anatomien og den medisinske effekten av å praktisere yoga,- hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

HjerteÅpner

Når vi hører ordet backbends tenker de som allerede er åpne i hofteleddsbøyer, skuldre, bryst og øverste rygg ”åh, så deilig” og vi som ikke er det fra naturen side, som kjenner en viss utilstrekkelighet ”nei, det er ikke min greie” .

Hjerteåpner derimot gir kanskje litt andre assosiasjoner. Det er noe varmt, mykt, noe lyttende. Hjertet forteller oss mye, hva som er rett og galt,- hvis vi lytter . Og i yogasammenheng kan hjertet si noe om hvor langt vi skal gå i en asana, om vi skal backe litt, om viljen har tatt over eller om kroppen er klar. Men hjertet kan og være overbeskyttende, så det å åpne opp, gå litt ut av komfortsonen, tørre være sårbar, det kan både være skummelt og forløsende.

En annen viktig del i denne sammenheng er styrke så vi ikke bare henger i posisjonene. I denne workshopen skal vi ha en deilig flyt, vi skal kjenne på balansen mellom å fysisk åpne litt opp, men og lytte til hva hjertet sier om dine grenser.

Pris:        645 kr
Dato:      30. mai
Kl.           17.00 - 19.00

Pris inkluderer:
- yoga workshop 2 timer i Japansk Mediatasjonssauna
- inngang kl. 17.00 - 22.00
- badekåpe, badetøfler, dusjhåndkle og saunahåndkle (badetøy er ikke inkludert, kjøpes i resepsjonen ved første besøk. Pris 75 kr - 125 kr)
- aktiviteter som aufguss og te-seremoni på vår faste timeplan

Ta med deg lett treningstøy/yogaklær.
Begrenset antall. Bindende påmelding. For ikke oppmøte faktureres beløpet i sin helhet.

Påmelding sendes til yoga@thewell.no