Sommeren på The well

Velkommen til The Well Summer Club! Sol, bad og velvære ved bassengkanten - hva annet kan man ønske seg? Etter at solen har gått ned fortsetter sommereventyret inne på både spa og hotellet.

Summer Club er det perfekte alternativet for kortreist rivierafølelse og en selvskreven destinasjon på sommerens Norgesferie!
Summer Club
Pool

summer staycation

Uansett hvilke planer du har for sommeren passer det med en Summer Staycation hos oss. Pakken inneholder rom og frokost, inngang til spa gjennom oppholdet, reservert solseng, en lunsjrett og et glass valgfri drikke i Sparestauranten og scrub på rommet.

Pris kr 2.990,- per rom. Begrenset antall.

Se resten av våre pakker her.

sommersauna

Selv med varme sommertemperaturer har kroppen og hodet ditt godt av noen svettetokter i saunaen. Faktisk kan saunabesøk både styrke hjertet ditt og gi psyken et positivt løft. Les mer om de helsemessige fordelene ved sauna her.

I sommer utfører vi saunaritualer som er oppkvikkende og som gir deg masse energi. Vi gleder oss også til å presentere en rekke nye ritualer - i mellomtiden kan du lese om aufguss og de andre ritualene våre her.
Skogsauna

kortreist riviera

For de aller fleste blir det også i år ferie i Norge - men hva gjør vel det når man kan få riviera-følelsen på The Well?

Her har du kort vei til baren, behagelig temperatur i basseng, mulighet for avspennende massasjer inne i spa - eller du kan slenge deg ned på en solseng med en god bok!

Bienvenue!

smak av sommer

Vi serverer kortreist, sunn og frisk sommermat proppet med vitaminer og gode næringsstoffer. Kjøkkensjefene våre arbeider kontinuerlig med å sette sammen velsmakende retter som gjør deg og kroppen din godt, slik at du kan nyte ditt opphold på The Well til det fulle.

Hos oss kan du oppleve en rekke spennende bar- og matkonsepter, slik at du kan velge akkurat det som passer deg best. Her finner du en oversikt over alle våre barer og restauranter.
Salat
Scrub Cart

scrub cart

Besøk vår Scrub Cart og plukk med deg noen deilige produkter som gjør godt for hud og hår. Sommergløden bevarer du ekstra lenge med en grovkornet saltskrubb, og håret får glans med noen av våre hjemmelagde tonics.

Les mer hvordan du skrubber huden for å få en behagelig eksfoliering, hvorfor det er bra for huden med jevnlig skrubbing og våre tips til gode saltskrubber her