Hotellpute

SPA & Stay på the well

Velkommen til en destinasjon der du kan sjekke inn i din egen sone av helsefremmende velvære.

I juni 2021 åpner vi endelig dørene til hotellet på The Well, og vi gleder oss til å ønske deg varmt velkommen.

Book Spa & Stay

Når du sjekker inn på vårt hotell kan du nyte velvære i alle slags former. Hos oss glir spa, hotell og natur over i hverandre for å gi deg en fantastisk opplevelse.

Se hele utvalget av våre Spa & Stay-pakker og finn det oppholdet som passer til akkurat deg. 
Par i Hamam
Hotellrom

våre hotellrom

Vi tror på naturens helsebringende kraft, og derfor har vi skapt et spa og hotell som nærmest vokser ut fra den eviggrønne barskogen. Uansett hvor du befinner deg i hotellet kan du hvile blikket på majestetiske gran- og furutrær.

Hotellrommene våre danner en behagelig ramme for oppholdet ditt. De er innredet i en eklektisk mix av komfort og luksus, og naturens elementer går igjen i alle rom. 

HOTeL in the making

Her får du en sneak peak i byggeprosessen av hotellet vårt. The Well er kilden til helsefremmende velvære, og vi finnes for at folk skal finne tilbake - til kroppen, til pusten, til hverandre.

Hotellet vårt blir en destinasjon der gjestene kan sjekke inn i sin egen tidssone, utenfor hverdagen. Arkitekt Halvorsen og Reine Sivilarkitekter og utbygger er Betonmast sørger for at vår visjon om å skape en destinasjon for helsefremmende velvære tas ut i livet på en presis og gjennomført måte.