Japansk Badehus

Opplev tradisjonell japansk badekultur på The Well

På The Well kan du oppleve ekte japansk velvære i vårt japanske badehus. Området består av en japansk onsen, dampbad, meditasjonssauna, japansk sauna og en avslappende lounge.
Her kan du finne ro og harmoni i en vakker atmosfære. Det japanske badehuset er perfekt for å koble av fra hverdagen og slappe av alene eller med venner.

Onsen

Onsen er betegnelsen på et utendørs, varmt mineralbad. Onsen i det japanske badehuset er scenisk plassert mellom to vakre hager. Fra det grunne bassenget har man fantastisk utsikt over tretoppene som omkranser The Well. 

Vannet har en temperatur på ca. 38 grader.

Japansk dusj

I det Japanske badehuset er det en spektakulær dusj. Nyt en avkjølende og sensorisk dusj etter en varm og intens aufguss i vår Japanske Sauna. Bli omfavnet av en mild strøm av vann som renser og revitaliserer kroppen din, i en rolig og harmonisk atmosfære. 

Japansk sauna

Den japanske saunaen er stor og lys, med høy og tørr varme. Fra saunabenkene er det utsikt til en japansk hage som er utformet etter tradisjonelle prinsipper. De tre nivåer på saunabenkene gjør det mulig å tilpasse varmeeksponeringen slik at det passer deg. 

I den japanske saunaen arrangeres det aufguss flere ganger hver dag. Stemningen og lyset i saunaen endrer seg ut i fra tiden på døgnet, slik at du kan få helt forskjellige opplevelser i det som er The Wells største sauna.

Anbefalt badetid 10 - 20 minutter.
Temperatur ca. 90 grader
Luftfuktighet 6 - 15%

Japansk dampbad

Det japanske dampbadet er fylt av et rødt lys som virker avslappende. I dampbadet er det brede benker slik at du kan legge deg ned og slappe godt av. Dampen åpne porene i huden og gjør den myk og smidig. Dampen har i tillegg en positiv innvirkning på luftveiene.

Anbefalt badetid 10 - 15 minutter
Temperatur 40 - 47 grader
Luftfuktighet 80 - 100%

Japansk meditasjonssauna

En stor og luftig sauna med nedfellbare day beds der man kan nyte en stille stund. De store vinduene slipper inn mengder med dagslys, og gir en flott utsikt til den japanske hagen. I den japanske meditasjonssaunaen kan man gjerne gjøre en meditasjon eller delta på en teseremoni.

Anbefalt badetid 10 - 20 minutter
Temperatur ca. 45 grader
Luftfuktighet 20 - 30% 

Japansk Lounge

Ta en pause i løpet av spadagen din i den japanske loungen. Synk ned i sofaene med myke puter, og ta deg gjerne en blund eller gjør en meditasjon. I den Japanske loungen er det alltid fyr på peisen og en avslappende, behagelig stemning.