Spa

The Well er et opplevelsessenter av helse og velvære med badetradisjoner fra hele verden. Hos oss kan du sjekke ut fra omverden og inn i egentid for deg selv eller med en du er glad i - velkommen til Norden største spa.

Her kan du oppleve 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, Orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer.

Rituals Japansk 04
Ansiktsbehandling

Behandling

Sett prikken over i-en på spadagen din med en behandling i Behandlingsavdelingen. Se vår behandlingsmeny og finn en behandling som passer deg.

Sauna

Opplev et stort utvalg av saunaer på The Well. Velg mellom behagelig varme for en avslappende effekt eller brennhete saunaer som setter i gang blodsirkulasjonen.

Banja
Varmkulp

Bassenger & dusjer

Vann har en beroligende effekt på kroppen. Senk deg ned i et basseng med behagelig, varmt vann eller nyt at vannet strømmer over kroppen din fra en av de mange dusjene.

Dampbad

Prøv den sanserike opplevelsen av et dampbad. Høy luftfuktighet, varme og behagelig duft, i tillegg til vakkert interiør gjør et besøk i et av The Wells dampbad til et must.

Art Deco Dampbad
Japansk meditasjonssauna

Japansk badehus

I Japan er baderitualer en sentral del av folks hverdagsliv, og å bade anses som en egen seremoni. Opplev japansk badekultur i det Japanske badehuset på The Well.

Hamam

Varme, damp, skrubb og massasje er hjørnesteinene i Hamam. Ritualet har sine røtter fra Sentral-Asia og var blant annet populært i de romerske termene i det gamle Romerriket.

Hamam
Ritualer

Ritualer

Delta på aufguss og andre ritualer som arrangeres i saunaene og dampbadene på The Well. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden slik at du kan oppleve en verden av velvære på Nordens største spa.