Matrett i Mori

mat og drikke

Komplementer ditt opphold på The Well med en smakfull matopplevelse. Vi serverer energigivende og sunne retter som gjør deg godt, tryllet frem av sesongens friske råvarer.

MORI

I 8. etasje finner du restaurant Mori med fantastisk utsikt over nærområdet. Her serverer vi nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken - med kjærlige referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen.

Les mer om restauranten her og se menyen her.
Antrekk fine dining.

Åpningstider mandag-lørdag: kl. 17:00 - 23:00
Mori er stengt på søndager.
Mori
Biblioteket

biblioteket

Velkommen til den sosiale baren Biblioteket i hotellets 2. etasje. Her kommer gjester og bartender tett på hverandre med den lune og gjestfrie innredningen. Biblioteket er vakkert utsmykket med billedkunst av Ludvig Eikaas.

Åpningstider mandag-torsdag: kl. 17:00 - 00:00
Åpningstider fredag-lørdag: kl. 12:00 - 01:00
Åpningstider søndag: kl. 12:00 - 00:00

Brasseriet

I 3. etasje i spa finner du Brasseriet der du kan du nyte et smaksrikt måltid inspirert av det franske kjøkken, iført badekåpe.

Se menyen til Brasseriet her.
Antrekk badekåpe eller påkledd.

Åpningstider kl. 12:00 - 22:00
Brasseriet
Rødbete juice

the well BAR

I 3. etasje ligger også The Well Bar. Har kan du kjøpe lette salatretter og snacks, i tillegg til drikkevarer som vann, juice, kaffe, øl og vin.

Åpningstider kl. 12:00 - 22:00

naturli'® wellness lounge

I 1. etasje ligger Naturli'® Wellness Lounge der vi serverer plantebasert, sunn og ikke minst bærekraftig matretter som smaker fantastisk. Se menyen til Naturli'® Wellness Lounge her.

Naturli'® Wellness Lounge holder åpent kl. 10:00 - 22:00
Naturli' Wellness Lounge
image-with-text