Kokk tilbereder salat

mat og drikke

Komplementer ditt opphold på The Well med en smakfull matopplevelse. Vi serverer energigivende og sunne retter som gjør deg godt, tryllet frem av sesongens friske råvarer.

MORI

I 8. etasje finner du restaurant Mori med fantastisk utsikt over nærområdet. Her serverer vi nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken - med kjærlige referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen.

Les mer om restauranten her og se menyen her.
Mori holder stengt på søndager.
Mori
Biblioteket

biblioteket

Velkommen til den sosiale baren Biblioteket i hotellets 2. etasje. Her kommer gjester og bartender tett på hverandre med den lune og gjestfrie innredningen. Biblioteket er vakkert utsmykket med billedkunst av Ludvig Eikaas.

Biblioteket åpner 1. juni.

Brasseriet

I 3. etasje i spa finner du Brasseriet der du kan du nyte et smaksrikt måltid inspirert av det franske kjøkken, iført badekåpe.

Se menyen til Brasseriet her.

Åpningstider kl. 12:00 - 21:00 / 20:00
Siste bestilling kl. 20:30 / 19:30
Salat
Rødbete juice

the well BAR

I 3. etasje ligger også The Well Bar. Har kan du kjøpe lette salatretter og snacks, i tillegg til drikkevarer som vann, juice, kaffe, øl og vin. 

The Well Bar holder åpent kl. 11:30 - 21:00 / 20:00
Siste bestilling kl. 20:30 / 19:30

 

naturli'® wellness lounge

I 1. etasje ligger Naturli'® Wellness Lounge der vi serverer plantebasert, sunn og ikke minst bærekraftig matretter som smaker fantastisk. Se menyen til Naturli'® Wellness Lounge her.

Naturli'® Wellness Lounge holder åpent kl. 10:00 - 21:30 / 20:30 

 

Naturli
image-with-text