Hver fredag | kl. 15.00–19.00 | Terrassen på Restaurant Mori
Start helgen med et glass i hånden og Oppegårds fineste utsikt foran deg. Hver fredag inviterer vi til AFTER WORK på Mori – et avslappende og stemningsfullt konsept oppe på terrassen, med utsyn over trekronene og kveldssol i ansiktet.
Fra kl. 15 til 19 forvandles terrassen til et lite vinunivers, med skreddersydde smaksopplevelser og ukentlige temaer. Vi byr på utvalgte viner, småretter som matcher – og en atmosfære som får skuldrene til å senke seg. Kom alene, med kollegaer eller venner – her er det plass til alle.
Ingen bordreservasjon nødvendig – bare kom som du er, og nyt en magisk ettermiddag over trekronene på Mori.
20. juni – Gusbourne & Oysters
Bli med når Gusbourne Estate fra Kent tar over terrassen vår for en ettermiddag med engelsk musserende i verdensklasse, servert med østers og Oppegårds beste utsikt.
Siden 2004 har Gusbourne hatt ett mål: å lage musserende vin som måler seg med det aller beste. I dag regnes de som en ledestjerne i det som – takket være klimaendringer – har blitt verdens mest spennende region for bobler. Alt de lager er årgangsvin, nøye selektert, og med lang modning i kjeller.
27. juni – Sunset Sips
Rosé og avkjølte røde – perfekt til golden hour over tretoppene.
04. juli – American Wine Takeover
4th of July på Mori: viner fra vestkyst til østkyst.
11. juli – East Meets West
Vin & sake fusion – øst møter vest i spennende flights.
18. juli – Sancerre Serenity
Fokus på Henri Bourgeois – mineralsk, friskt og elegant.
25. juli – South African Afterwork Wines
Sør-Afrikas rikholdige og karakterfulle viner i sentrum.