Hero media

After Work at Mori

Hver fredag | kl. 15.00–19.00 | Terrassen på Restaurant Mori

Perfekt start på helgen

Start helgen med et glass i hånden og Oppegårds fineste utsikt foran deg. Hver fredag inviterer vi til AFTER WORK på Mori – et avslappende og stemningsfullt konsept oppe på terrassen, med utsyn over trekronene og kveldssol i ansiktet.

Fra kl. 15 til 19 forvandles terrassen til et lite vinunivers, med skreddersydde smaksopplevelser og ukentlige temaer. Vi byr på utvalgte viner, småretter som matcher – og en atmosfære som får skuldrene til å senke seg. Kom alene, med kollegaer eller venner – her er det plass til alle.

Ingen bordreservasjon nødvendig – bare kom som du er, og nyt en magisk ettermiddag over trekronene på Mori.

DSCF2456-2.jpg

Sommerens temaer

04. juli – American Wine Takeover
Vi markerer 4th of July med en California Edition på Mori. Det blir kraftfulle og vakre viner fra noen av Californias mest spennende produsenter – Joyce Vineyards, Jolie Laide, Sandhi og Gavin Chanin. Kun denne dagen: Vi serverer vinene sammen med våre Smash Burgere for den ultimate Asian-American fusion-opplevelsen.

11. juli – East Meets West
Bli med på en spennende smaking der vin og sake møtes. Vi sammenligner smaker, teksturer og aromaer i nøye utvalgte glass – perfekt for deg som er nysgjerrig på noe nytt.
På menyen:
– 2022 Grace Koshu White, Grace Wine
– Ninki 11 Genshu – lett og fruktig sake, super for nybegynnere
– Green Ninki – fyldig og fruktig, med smak av grønne epler
– Full Moon – floral og umamirik med hint av mineralitet

Kvelden rundes av med håndlaget sushi fra Moris kjøkkensjef – en unik mulighet til å smake ekte japanske smaker med en moderne vri.

18. juli – Sancerre Serenity
Opplev friskhet og eleganse fra Loire-dalen med viner fra Henri Bourgeois – kjent for sin rene stil, flintaktig mineralitet og friske sitrustoner. En perfekt kveld for deg som elsker Sauvignon Blanc. Serveres med Taste of Mori – vår utvalgte meny med småretter.

25. juli – South African Afterwork Wines
Start helgen litt tidligere med noen av Sør-Afrikas mest smakfulle viner – fra frisk Chenin Blanc til fyldige røde fra Stellenbosch. Uformelt, godt og akkurat det du trenger etter jobb. Serveres med Taste of Mori – vår utvalgte meny med småretter.