Gavekort 

The Well handler om å stresse ned og ta en pause i hverdagen. Hva er vel en bedre gave å gi enn akkurat det? Et gavekort på opplevelser, egentid og velvære.

The Well Giftcard 11 (1)

I en stressende hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på seg selv. Gi en du er glad i den perfekte anledning til å sette av tid til egenpleie.

Overrask brudeparet med en romantisk og avslappende opplevelse etter bryllupet, eller en god venninne med litt luksus og tid for seg selv. Det er også den perfekte bursdagsgaven for en nær og kjær, som virkelig vil sette pris på litt avkobling. Marker en viktig milepæl med en jubileumsgave som skaper uforglemmelige minner, eller takk vertinnen for hennes gjestfrihet med noe spesielt som hun virkelig vil sette pris på.

Uansett anledning, vil et gavekort på The Well være en omtenksom gave som gir en velfortjent pause fra hverdagen. Et gavekort på The Well kan brukes til akkurat det man skulle ønske her hos oss enten om det er spa, overnatting, behandling, mat eller produkter. 

Gavekortet kan kjøpes fysisk i våre resepsjoner. Det har en gyldighet på 12 måneder fra utstedelsesdato. Gavekortet kan også kjøpes på nett, hvor du mottar en PDF på e-post. Dette gavekortet har en gyldighet på 24 måneder fra utstedelsesdato. Gavekortet kan fylles opp med et valgfritt beløp og brukes som betalingsmiddel på hele The Well for det beløpet gavekortet er ladet med.