En julegave med opplevelse på spa

Desember er en travel måned og det er mye som skal forberedes før julen ringer inn. Julegaver til venninner, kjæreste og foreldre må handles inn, men det er ikke alltid lett å vite hva alle ønsker seg. Et gavekort fra The Well gir friheten til å velge akkurat det man trenger for å føle seg avslappet og fornyet etter en hektisk julefeiring. Derfor er vårt beste julegavetips å gi en opplevelse på spa.

Bestill julegave på spa her

Julegave til noen du er glad i

Som Nordens største opplevelsesparadis har The Well spaopplevelser og spabehandlinger for alle. Gi en deilig opplevelse med Hamam i julegave til kjæresten, en behandling hvor dere kan slappe av i fred og ro sammen. Etter behandlingen kan dere nyte en utsøkt lunsj foran peisen i restauranten. Våre saunaer og dampbad med beroligende effekter i behagelig varme, er et herlig julegavetips til foreldre som ønsker å koble av. Etter en travel tid vil alle kunne nyte en avslappende og rolig dag på spa, med tid for fokus på helse og velvære.

Bestill julegaven på nett

Våre gavekort kan du enkelt bestille på nett. Du kan bestille gjennom vår bestillingsside og enkelt motta et fint kort som julegave. Du bestemmer summen på julegaven selv, og kan tilpasse dette etter hvem du ønsker å gi gaven til.

Bestill gavekort her

En opplevelse på spa er noe alle setter pris på i en ellers så hektisk hverdag, og er et godt julegavetips. The Well holder åpent i romjulen, så gavekortet kan benyttes så snart gaven er åpnet på julekvelden. Bestill julegaven hos The Well, og gi en uforglemmelig opplevelse til noen du er glad i.