En julegave med opplevelse på spa

Et godt julegavetips for årets julegaver er å dele en opplevelse på spa. Gi en deilig massasje eller en spennende spabehandling, et godt og smakfullt måltid, eller en rolig og avslappende dag i våre mange badstuer, basseng og kulper. Et gavekort på spa vil være en sikker vinner som julegave under treet i år.

Bestill julegave på spa her

Julegave til noen du er glad i

Enten om du er ute etter å gi en julegave til henne, gave til kjæresten eller til foreldre – et gavekort på spa passer alle. Etter en travel tid med mange juleforberedelser vil alle kunne nyte en avslappende og rolig dag på spa, med tid for fokus på helse og velvære. Og kanskje vil du dra på spa med en venninne? En dag hos oss vil også være perfekt å gi som julegave til en god venninne.

Bestill julegaven på nett

Våre gavekort kan du enkelt bestille på nett. Du kan bestille gjennom vår bestillingsside og enkelt motta et fint kort som julegave. Du bestemmer summen på julegaven selv, og kan tilpasse dette etter hvem du ønsker å gi gaven til.

Bestill gavekort her

En opplevelse på spa er noe alle setter pris på i en ellers så hektisk hverdag, og er et godt julegavetips. The Well holder åpent i romjulen, så gavekortet kan benyttes så snart gaven er åpnet på julekvelden. Bestill julegaven hos The Well, og gi en uforglemmelig opplevelse som gave til noen du er glad i.