Sensommer på The Well

Opplev fullkommen avslapning denne sensommeren! Våre utendørsområder er det ultimate fristedet på varme dager. Nyt solens varme stråler mens du slapper av med en forfriskende dukkert i det oppvarmede utebassenget, som holder behagelige 28 grader.

Når himmelen åpner seg og regnet begynner å falle, er en varm jacuzzi den perfekte tilflukt.Senk deg ned i det beroligende boblebadet og la stresset smelte bort mens du nyter lyden av regndråpene som danser på vannflaten.

Banner Sc

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at, om du ønsker, kan du bade og dusje naken i ute- bassenger og dusjer. Du kan selvfølgelig bruke badetøy om du ønsker det.

Vårt store uteområde består av naturlig adskilte områder med ulike kleskoder. Rundt det store bassenget ber vi om at du dekker deg til med badetøy, pesthemal eller håndkle når du benytter solsenger og lounger. Du kan være naken når du beveger deg til og fra bassenget, saunaen, utedusjene osv.

Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner velvære på nettopp denne måten. Andre finner velvære med å ha badetøyet på. Begge deler er helt greit, og det viktigste er at man skal føle seg komfortabel og velkommen uansett hva man velger.

2021.06.02 Thewell CE S22 5735
2021.06.02 Thewell CE S32 7369

Nyt sol og luft mot naken hud

 

Søker du etter et sted hvor du kan sole deg naken, føle deg i ett med naturen og oppleve friheten og velværen av elementene sol, luft og vann mot naken hud?

På The Well er det to uteområder hvor du kan nyte solen i Adam og Evas drakt. I området ved det nye Warm Pool og Jacuzziene er det valgfritt om du vil ha på deg badetøy. I Private Garden, som ligger helt innerst mot skogen, må alle nyte solen og naturen i Adams og Evas drakt. I Skulpturskogen velger du selv om du vil spasere naken eller dekke deg til.

 

NYHET! 

Skulpturskogen

 

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

I Skulpturskogen kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som vil både glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Finn din egen favorittskulptur, sett deg ned på en benk og betrakt den, eller la hendene dine stryke over den. Hør på fuglekvitteret, kjenn brisen mot huden og vær til stede i nuet - og i kunsten. Det er velvære. Det er The Well.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra og er kun tilgjengelig for våre spa-gjester. Stien begynner ved Poolside Garden - nord for utebassenget - hvor det er stativer der du har mulighet til å henge fra deg badekåpe & håndkle.

Kunststi