Nordisk klima & utespa

Kombinasjonen av varme og kulde har en rekke helsefordeler, og det nordiske kjølige klima intensiverer opplevelsen av varmen inne i spaanlegget på The Well.

Vi anbefaler derfor at du går ut i den friske luften i løpet av ditt besøk hos oss - kanskje det også frister med et bad i utebassenget eller å synke ned i varme bobler i en jacuzzi?

Høst 3
Kunststi

 

Skulpturskogen

 

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

I Skulpturskogen kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som vil både glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Finn din egen favorittskulptur, sett deg ned på en benk og betrakt den, eller la hendene dine stryke over den. Hør på fuglekvitteret, kjenn brisen mot huden og vær til stede i nuet - og i kunsten. Det er velvære. Det er The Well.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra og er kun tilgjengelig for våre spa-gjester. Stien begynner ved Poolside Garden - nord for utebassenget - hvor det er stativer der du har mulighet til å henge fra deg badekåpe & håndkle.

Kontinentale badetradisjoner

For uteområdet gjelder også de kontinentale badetradisjonene med naturlig nakenhet. Det betyr at, om du ønsker, kan du bade og dusje naken i ute- bassenger og dusjer. Du kan selvfølgelig bruke badetøy om du ønsker det.

Vårt store uteområde består av naturlig adskilte områder med ulike kleskoder. Rundt det store bassenget ber vi om at du dekker deg til med badetøy, pesthemal eller håndkle når du benytter solsenger og lounger. Du kan være naken når du beveger deg til og fra bassenget, saunaen, utedusjene osv.

Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner velvære på nettopp denne måten. Andre finner velvære med å ha badetøyet på. Begge deler er helt greit, og det viktigste er at man skal føle seg komfortabel og velkommen uansett hva man velger.

2021.06.02 Thewell CE S22 5735