Uteområdene på The Well

Med over 200 solsenger, flere bassenger, skogssauna, utendørs dusjer og en Poolside Bar har du alt du trenger for en perfekt dag. Området er omgitt av frodig natur, med velstelte hager og en unik skulptursti.

Det er lite som er bedre enn å nyte solens varme stråler her. Vi har alltid 30 grader i vannet og skulle ikke været vise seg fra sin beste side kan man boltre seg på 10 000 kvadratmeter spa inne. 

Fasilitetene ute

Poolside Terrace
Utebasseng | holder 30 grader
Skogssauna | holder 80 grader
Utedusjer
Solsenger
Cabanas
Lounger
Skulptursti
Poolside Bar

Warm Pool Terrace 
Varmkulp | holder 36 grader
Jaccuzzier | holder 36 grader
Utedusjer
Solsenger
Lounger
Poolside Bar

 

Poolside Bar

Ved Poolside Bar på The Well kan du nyte forfriskende drikke og snacks mens du bader i solen eller slapper av ved bassenget.

Kleskode

Som ellers på The Well er det i hele uteområdet valgfritt om du vil benytte badetøy eller ikke. Det er valgfritt om du ønsker å sole deg og bade, med eller uten badetøy. Vi ber deg vise hensyn til andre badegjester.

Hver tirsdag er det badetøydag hvor alle må benytte badetøy i hele anlegget.

Skulpturstien

The Well handler om velvære og det kan komme i mange former. Gode kunstopplevelser gir velvære for sjelen og derfor har vi skapt et helt unikt tilbud, kun for våre gjester.

Ved enden av det store utebassenget finner du Skulpturstien. Her kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de mange spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere som både vil glede og engasjere.

Per Ung, Anthony Gormley, Elena Engelsen, Enzo Plazzotta, Kirsten Kokkin, Nico Widerberg og Bruce Denny er bare noen av kunstnere som står bak de tretti-talls skulpturene i skogen.

Skulpturstien er skjermet for innsyn utenfra, så du må gjerne spasere i Adams og Evas drakt og føle på friheten og nærheten til naturen.