Konferansehotellet som er perfekt
for ledersamlinger og workshops

HEALTHY & TRENDY ICE BATHING AT THE WELL

 

Ice bathing has a long tradition and is known to have health effects. Not only is cooling down mentally invigorating, it also speeds up blood circulation and can even strengthen your immune system.

 

The big trend in recent years has been to throw yourself into icy water. Whether it's the sea or a lake - it's hot to take an ice bath!

 

Espen Karlsen, administrerende direktør i Jernia AS. Foto: Pressefoto/Jernia

Espen Karlsen, administrerende direktør i Jernia AS. Foto: Pressefoto/Jernia

– Det å kunne dele slike opplevelser er både sosialt og hyggelig. Og spa er bra for folk. Jeg er også veldig begeistret for beliggenheten midt i skogen – å starte dagen med en løpetur i skogen, er veldig fint. Også rent geografisk er The Well midt i blinken for oss, sier han.

Flere av deltakerne på samlingene til Karlsen bor nemlig spredt rundt Oslo, noe som gjør Oppegård-lokasjonen helt ideell for samlingene. I tillegg til et godt parkeringstilbud, går det også busser hele dagen som tar deg til hotellet på bare 15 minutter fra Oslo S.


4 health benefits of ice bathing

Staying healthy - Regular ice bathing can help you stay healthier and avoid the common cold.

Mental restart - the mind feels clearer because the cold from the water makes the instincts take over.

New energy and mood boosting - the cold shock to which the body is exposed causes endorphins to be released into the blood. This hormone provides energy and helps the mood to get a nice boost.

Self-confidence - you get a feeling of overcoming the challenge of immersing yourself in the cold water, and this can contribute to better self-confidence.

André Julseth, direktør ved The Well Resort. Foto: The Well

André Julseth, direktør ved The Well Resort. 

Skreddersyr løsninger og opplevelser
Julseth og teamet hans hjelper gjerne med å tilrettelegge møtene, samlingene og konferansene etter gjestenes behov.

– Vi skreddersyr pakker til hvert enkelt møte. Rundt hotellet har vi også samarbeid med flere aktivitetstilbydere: Blant annet et padeltennis-senter som ligger rett ved, golfbanen på Oppegård, eller nordens største spa som man også kan benytte om det er ønskelig. Her kan man for eksempel leie en egen sauna hvor dere får oppleve kontinentale badetradisjoner, eller behandlinger til hele grupper. Spa er altså valgfritt, forteller Julseth.

På The Well kan dere leie deres egen sauna eller slappe av i spa-området etter en dag i konferanseavdelingen. Foto: The Well

På The Well kan dere leie deres egen sauna eller slappe av i spa-området etter en dag i konferanseavdelingen. 

Eller kanskje møtedeltakerne heller vil ta del i en ledet meditasjon? Resort-sjefen forteller at de tar hånd om hele dagen for gjestene – alt fra å påse at gjestene finner seg til rette på møterommene, til mat, drikke og service fra start til slutt.

– Det kan også være fint å ta inn over seg kunsten fra verdenskjente kunstnere og fotografer i fellesrommene og fellesloungene. Det bidrar til å gjøre det til et fantastisk sted å jobbe, sier han.

Selv om hotellet ligger helt inntil spaet, er det ikke alle gjestene som ønsker å ta det i bruk.

– Det er en myte som går om at man må være naken når man er i spaet. Det er ikke sant. Av hygieniske faktorer kan man ikke ha på eget badetøy, men det er mulig å kjøpe et peshtemal-håndkle slik at man alltid kan dekke seg til. Det er heller ikke lov å gå rundt naken i spaet, forteller Julseth.

Når aktivitetene er gjennomført, kan det kanskje være forlokkende å sette til livs et bedre måltid.

 

 

20211006 Thewell 769
Mori

Spis middag med utsikt
Tar du heisen opp i toppetasjen på hotellet ruver asian fusion-restauranten Mori med vestvendt utsikt høyt over trekronene. Navnet er japansk og betyr skog, noe som gjenspeiler seg i den unike utsikten fra niende etasje.

– Her er det kjøkkensjef Richard Bocarro som leverer en rekke spennende retter med asiatiske smaker basert på viltvoksende og lokale råvarer. Måltidene du får her er laget for å deles, sier Julseth.

IMG 8007

Du kan enten sette sammen din egen meny eller velge av de anbefalte menyene på fem eller syv retter – som er laget for å deles.

– Her får du rett og slett en annerledes restaurantopplevelse, sier Julseth, før han legger til:

– I tillegg har vi også restauranten Brasseriet. Her får gjestene servert frokost og lunsj, hvor det i lunsjen er mulig å velge alt fra salater, til fiskeretter og pizza. Her tilpasser vi også etter gjestenes behov.Jernia-direktør Karlssen trekker også fram de gode matopplevelsene på hotellet, både i Mori og i Brasseriet.

– Middagene jeg har spist på Mori har vært helt fantastiske, alle jeg har hatt med meg har vært svært begeistret for maten. Frokosten og lunsjen på Brasseriet har også vært ypperlig, avslutter han.

For ordens skyld: Jernia AS er eid av Canica Invest AS, som inngår i konsernet Canica AS. Konsernet eier også The Well.