Art Deco Tepidarium

Alt du ønsker å vite før du booker deg en spadag

Førstegangsbesøkende på spa

 

Det kan være mange spørsmål som dukker opp som førstegangsbesøkende på The Well. Må man booke før man kommer? Kan man bruke badetøy? Hva er egentlig ritualer? For å gjøre det litt enklere for deg gir vi deg våre beste tips!

 

Book besøket på thewell.no

Det gjelder både inngang til spa, behandlinger og bord i restauranten. Innsjekk går raskere, du får den beste prisen og du får sikret de tidene du ønsker seg.

 

Kom som du er

På The Well er alle velkommen, og det er ikke så mye du trenger å ta med. Her får du håndklær, badekåpe og tøfler. Dusjene er utstyrt med The Well Signatur serien: Sjampo, balsam, dusjsåpe og ansiktsrens. Har du en god bok du leser? Ta den gjerne med og les i en av våre lounger.

 

Badetøy

I våre bassenger er det helt valgfritt om du ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit! Det viktigste er at du velger det du er komfortabel med. I sauna og dampbad må badetøyet av, men du kan dekke deg til med et håndkle. Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

Tirsdag er badetøydag, hvor det er obligatorisk å ha på seg badetøy i sauna, dampbad og bassenger, boblebad og kulper.

Krystalldampbad

Spa Guider

Som Nordens største spa kan det være litt overveldende å komme inn, og du kan lure på hvor du bør starte. Utenfor garderobene i spa har vi derfor hengt opp Spa Guider som gir deg forslag til hvor du kan begynne, og hva du kan gjøre. De er delt opp i tre ulike nivåer ut ifra hvor erfaren spagjest du er. Finn den som passer deg, og gjør deg klar til herlige spaopplevelser.

 

Ritualer

Hver eneste dag har vi et bredt program av saunaritualer og de vil virkelig gi deg en ny opplevelse av hva sauna kan være. Våre badstuemestere tar deg gjennom en opplevelse av varme, eteriske oljer og musikk i ulike saunaer. På skjermer inne i spa ser du alltid dagens program. Vi anbefaler på det varmeste å teste ut flere av ritualene!

 

Koble av, og nyt

Med telefonen i skapet og Digital Detox kan du virkelig koble av fra omverden og nyte etterlengtet egentid. Gjør alt i et litt roligere tempo, lukk øynene og la tankene slappe av. Ingenting er bedre enn det.

 

Våre hotellrom

Mat & drikke

Våre behandlinger