Meeting The Well Banner2

 

Nå kan du velge mellom ulike møtepakker spesielt tilpasset grupper som strategimøter,
kurs og samlinger for opp til 100 personer. Komplimenter oppholdet med aktiviteter som sake- og
vinsmaking, sparitualer & et bedre måltid i vår restaurant Mori. 

Book Kurs & Konferanse

LOUNGER & MØTEROM

MAT & DRIKKE

AKTIVITETER

 

 

Espen

«KONFERANSE PÅ THE WELL ER AVHENGIGHETSSKAPENDE!»

«Jeg er rett og slett fan av The Well som konferansested, slår Jernia-direktøren fast. – Det er en helt fantastisk arena å treffes på, og spaopplevelsene her gir konferansen en helt unik merverdi. Jeg var der tidlig denne uka, og neste uke skal jeg tilbake igjen med en annen gruppe.»

- DIREKTØREN I JERNIA, ESPEN KARLSEN

praktisk informasjon

Møtepakkene kan bookes både med og uten tilgang til spa. Dermed man ikke på spa for å arrangere møter på The Well - men vi anbefaler det selvfølgelig på det varmeste!

Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle tilgjengelig.

Det tar ca. 15 minutter å kjøre til The Well fra Oslo. Parkering koster 60,- per dag og det er tilgjengelige ladere for EL-bil. Det er også gode kollektivforbindelser inn til Oslo.

BOOK allerede nå

The Well passer alt fra små styremøter til større konferanser og arrangementer med opptil 100 personer. Møterommene våre er utstyrt med den nyeste teknologien, i tillegg til at vår egen Conference Manager kun er et tastetrykk unna hvis det er behov for support.

Send oss en mail på event@thewell.no eller ring oss på +47 480 44 888 så kan vi hjelpe deg med å skreddersy din møtedag hos oss.