Ansiktsbehandlinger

Nyt en ansiktsbehandling på The Well hvor profesjonelle terapeuter bruker førsteklasses produkter som gir huden din ny glød og friskhet.

The Well Signatur

Quick Fic Facial 25 min 
Gi huden en effektiv boost av fukt. Terapeuten benytter produkter tilpasset din hudtype for et optimalt resultat.

Mandag - Torsdag kr.845,-
Fredag - Søndag kr.945,-

Classic facial 50 min
Klassisk ansiktsbehandling som nærer og gjenoppretter hudens naturlige fuktighet. Terapeuten benytter produkter tilpasset din hudtype for et optimalt resultat. Behandlingen passer fint til både kvinner og menn.

Mandag - Torsdag kr.1195,-
Fredag - Søndag kr.1345,-

The Well dyprens 50 min
Tradisjonell ansiktsbehandling med fokus på rens av huden, peeling med damp og utklemming. Huden etterlates ren og frisk.

Mandag - Torsdag kr.1295,-
Fredag - Søndag kr.1445,-

Babor

Perfect Glow 50 min
Ikonisk ansiktsbehandling som strammer opp og gir huden glød. Terapeuten benytter Babors produkter med aktive ingredienser som reduserer fine linjer og gjenoppretter hudens fuktighet.
Behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag kr.1495,-
Fredag - Søndag kr.1645,-

Vegan facial 50 min
En vegansk ansiktsbehandling som gir huden økt fuktighet og tar vare på din hudhelse. Behandlingen passer alle aldre og hudtyper.

Mandag - Torsdag kr.1195,-
Fredag - Søndag kr.1345,-

Lifting Facial 75 min
Luksuriøs anti-age behandling for deg som vil jobbe med løft og spenst. Behandlingen visker ut fine linjer, tretthet og aldringstegn, og gir en følelse av umiddelbar hudforyngelse. Det perfekte valg for en vokse hud.

Mandag - Torsdag kr.1695,-
Fredag - Søndag kr.1845,-

Elemis

Pro-Glow Resurface 50 min
Enzymbehandling med tre typer enzymserum som gir en frisk og utglattet hud. Ansiktsbehandlingen har god effekt på aknearr, hyperpigmentering, ujevn hudfarge og aldrende hud.

OBS! Denne behandlingen anbefales ikke samme dag som badstuebesøk. Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag 1295,-
Fredag - Søndag 1445,-

Pro-Glow smooth 50 min | 75 min
Anti-rynkebehandling og Elemis’ bestselger. Behandlingen tilfører fuktighet og reduserer fine linjer og rynker samt bidrar til en glattere og friskere hud. Behandlingen inkluderer også en god ansikt -og hodebunnsmassasje.

Mandag - Torsdag kr.1495,- | kr.1695
Fredag - Søndag kr.1645,- | kr.1845

Spesialbehandlinger ansikt

Dermapen 50 min
Dermapen er en revolusjonerende behandling som benytter seg av syltynne nåler for å lage en kontrollert skade i huden, noe som aktiverer kroppens naturlige reparasjonsmekanisme. Behandlingen stimulerer huden til å produsere mer kollagen og elastin og gir en synlig forbedring av hudtilstanden, med en reduksjon av ujevnheter, linjer og rynker. Dermapen passer for alle hudtyper, inkludert grov hud, store porer, linjer og rynker, akne og akne arr.

OBS! Denne behandlingen anbefales ikke før og etter badstuebesøk. Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Søndag kr.2195,-