Kroppsbehandlinger

Opplev fantastiske kroppsbehandlinger på The Well som gir deg total avslapning og velvære.

Skrubb og innpakninger

Intensely Cleansing Salt Scrub 45 min
En grovkornet kroppspeeling som øker blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og etterlater huden silkemyk. Velg mellom duft av Lime & Ginger eller Frangipani.

Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag kr.995,-
Fredag - Søndag kr.1095,-

Spirulina Wrap 45 min | 75 min
En mykgjørende og nærende innpakning fylt med antioksidanter og mineraler. Behandlingen strammer opp, gir glød og er med på å øke kollagenproduksjonen. Velger du 75 min består denne også av fullkroppsmassasje.

Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag kr.1195,- | kr.1695,-
Fredag - Søndag kr.1345,- | kr.1845,-

Magnesium wrap 45 min | 75 min
En avstressende innpakning i magnesium som bidrar til å få musklene til å slappe av. Man blir pakket godt inn og ligger varmt imens man får en god nakke- og hodebunnsmassasje. Velger du 75 min består denne også av fullkroppsmassasje.

Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag kr.1195,- | kr.1695,-
Fredag - Søndag kr.1345,- | kr.1845,-

Hår og hodebunn

Hair & Scalp 25 min | 50 min
En avslappende hodebunnsbehandling som består av hårkur samt hodebunns- og armmassasje. Velger du 50 min består denne også av rygg- og nakkemassasje. 

Behandlingen på 50 min utføres ikke på gravide.

Mandag - Torsdag kr.895,- | kr.1295,-
Fredag - Søndag kr.945,- | kr.1445,-

Spesialbehandlinger

Best of The Well 160 min
Denne behandlingen inkluderer en grovkornet kroppsskrubb for eksfoliering, en magnesiuminnpakning som bidrar med å få musklene til å slappe av, en varm innpakking med nakkemassasje, en full kroppsmassasje for muskelavspenning og økt blodsirkulasjon, og avsluttes med en deilig hodebunnsmassasje med hårmaske og ansiktsmassasje.

Mandag - Søndag kr.3995,-

Female Care 50 min
En behandling laget spesielt for kvinner i overgangsalderen. Du får en avslappende massasje kombinert med lymfedrenasje. Massasjen utføres med Night Flower oljeblanding, som er en 100% naturlig Naturales duftblend. Planteessensene kan virke avspennende, vitaliserende, oppløftende og roe nervesystemet. I overgangsalderen er hormonene i ubalanse og kan skape store endringer i kroppens systemer. Behandlingen kan utføres på kvinner i alle aldre.

Mandag - Torsdag kr.1395,-
Fredag - Søndag kr.1495,-

 

Total Harmony 75 min
Total avslappende behandling fra topp til tå. Inkluderer avspennende ryggmassasje, rens av ansikt, ansiktsmassasje med vitaminmaske og nakke- og hodebunnmassasje med avslappende olje. Avsluttes med fot- og leggmassasje med duftende olje og sirkulasjonsøkende krem.

Mandag - Torsdag kr.1695,-
Fredag - Søndag kr.1995,-

PRO Sleep 105 min
Terapeuten gir deg en avslappende massasje som vil hjelpe deg til dyp hvile og en god natt søvn. Varm olje påføres med en myk børste med lette strøk og trykk på huden. Behandlingen er inspirert av Ayurvedisk tankegang - å roe ned kroppens nervesystem. Denne behandlingen utføres ikke på gravide.

Mandag - Søndag kr.2190,-

 

Worsley akupunktur 90 min
Worsley akupunktur er en behandling som baseres på de klassiske fem elementer. Behandlingen jobber etter urgamle teknikker for å fjerne stress, dype blokkeringer i energisystemet, meridiansystemet vårt og får oss mer tilstede i egen kropp. Behandlingen passer godt dersom du plages du av stress, dårlig søvn, er sliten, lei deg eller har vondter i kroppen. 

Begrenset kapasitet. 

Mandag - Søndag kr.1990,-

Worsley akupunktur 60 min | Oppfølgende behandling
Denne behandlingen bookes kun etter første konsultasjon og bygger videre på Worsley akupunktur.

Begrenset kapasitet

Mandag - Søndag kr.1190,-